Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ozaman burdan su sonucumu cıkarıyoruz canım erkegin kıllısımı makbulmusss:roflol:delikafadulden:roflol::roflol:

dusunsene kocam tuysuz ondan hamile kalamıyorum allahım ya daha neler neler duyacagız :roflol::roflol:
niye olmuyo coçugunuz diyene herkesin istenmeyen tüyü var bizimse yok o yüzden olmuyolaelaelaelaelaedelikafadulden
sen nasılsın canım neler yapıyosun tedavi filan

bende hersey aynı canım hala bebek falan yok tutturamadık gitti :roflol: kac kişi kaldık hamile kalmayan eskiden bir listemiz vardı sanırım artık yok

bende hersey aynı canım hala bebek falan yok tutturamadık gitti :roflol: kac kişi kaldık hamile kalmayan eskiden bir listemiz vardı sanırım artık yok
peki bi sorun varmı neden olmuyomuş evet ya tubiş hamiş olunca yattı bizim listede onla beraber yattı

peki bi sorun varmı neden olmuyomuş evet ya tubiş hamiş olunca yattı bizim listede onla beraber yattı

sorun vardırda doktora gitmedigim icin bilmiyorum canım :sm_confused: bence olmama sebeplerinden 3 tanesi
1. ve en önemlisi yaş
2. kilo aldım cok ondan
3. tiroitim var
aslında liste uzadıkca uzar delikafadulden

sorun vardırda doktora gitmedigim icin bilmiyorum canım :sm_confused: bence olmama sebeplerinden 3 tanesi
1. ve en önemlisi yaş
2. kilo aldım cok ondan
3. tiroitim var
aslında liste uzadıkca uzar delikafadulden
canım mahsuru yoksa yaşın kaç ki
kuzu bide madem tiroidin var ve bu kesinlikle bi engel hormonlarla ilgilii oldugundan neden tedavi olmuyosun saglık bebişden önce kendin için kilona gelince çevremde tiroid hastası var ondan biliyorum ama o da çeşit çeşit oluyo önce hızlı bi kilo alıp sonrada kendiliginden veriyolar veriyolar

ben 40 yasındayım canım tiroit icinde en son doktora gittigimde kucuk kucuk nodullerin var demişti bende yıllardır ameliyat olmamak icin kacıyorum demiştim oda kac kacabildigin kadar iyi yapıyorsun dedi delikafadulden

ben 40 yasındayım canım tiroit icinde en son doktora gittigimde kucuk kucuk nodullerin var demişti bende yıllardır ameliyat olmamak icin kacıyorum demiştim oda kac kacabildigin kadar iyi yapıyorsun dedi delikafadulden
yaşın geçmiş degilki dayımızın hanımı var 39 yaşında şimdi 3 aylık hamile sende bırakma peşini allahım hakkında hayırlısını versin
neyse canım ben kaçtım kendine iyi bak görüşürüz kaydirigubbakcemile5

tamam canım kendine iyi bak öptum Şeniz ben eskisi gibi ugrasmıyorum artık canım saplantı haline gelmişti uyandım artık o ruyadan salladım gitti :)

geldim inle cinle top oynadım gittim aksam nagişim :roflol:delikafadulden sen nasılsın bebiş nasıl bakalım :1hugpuyorumnanaktan

ben iyi ablacım hastaneden geldim şimdi kan verdim eşimle benim kanım uyuşmuyor moralim bozuk biraz ama iğne olacakmışım 28 hafta gibi işte

sen nsılsın dr gitmiyorsun hala demi klava:

ninik
cosmo kızlar sizler nasılsınız

cosmo göbeğin çok şirin inşallah benimkide büyür bende görürüm
kızlar sizi çok özledim ya bayadır görüşmüyoruz valla kırgır günleri özledim

bizim eylül aneneleri topingi var giresim bile gelmiyor herkes dunuk artık netten soğudum oyüzden sizler gibi değiller onlar hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Offf yaa kıttty gelmıŞ ben yoktum....
NagıŞ gelmıŞ bne yoktum.....
Lıvazada gelmıŞ
yıne yoktum neden haber vermıyorsunuz ya...
Benımde
ıŞyerınde paronun kızı yanımda bÜtÜngÜn
msnı bıle aÇamıyorum artık ıĞrenÇ bır durum
fenalık geldı ıÇıme hepınızı Çok Özeldım ama ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…