HEDİİİİ LENNNN:mymeka: SENMİ KİBAR KOKOŞŞŞ
NEREYE KEÇYN NEREYE DAVŞAN
HG CANM
hoş bulduk canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HEDİİİİ LENNNN:mymeka: SENMİ KİBAR KOKOŞŞŞ
NEREYE KEÇYN NEREYE DAVŞAN
HG CANM
hadi hyrlısı canm daha ii olr inşllh tedvlrleselam kızlar test sonuçlarını aldım ama 2 ay önceki sonuca göre çok farklı sayı yüksek çıktı ama hareketli az..
hg merhbakızlar bende size katılmak istiyorum merhabalar
slm canım hoş geldin a.s.kızlar bende size katılmak istiyorum merhabalar
kızlar bende size katılmak istiyorum merhabalar
günaydın kızlarr şoktayım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh
günaydın kızlarr şoktayım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh
aminnnnnnn saol kuşummmmm gelecen tabiiiiiii sürüyom ayağımıı bak ninik sürüdü ben geldim şimdik sıra sizlerde opuyorumnanaktançiçeğim benim canım arkadaşım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah.
ayağını sürü kısss peşinden gelesim var opuyorumnanaktan
canım benim çok saol aminnn opuyorumnanaktanÇiçeğim canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..
canım benim çok saolllaminn inşallah tez zamanda herkesin kucakları dolsun inşallahhhh dikkat edicem ediyorumda kuzum sende dikkat et kendine emii opuyorumnanaktanmerabalar kızlar nasılsınız .vallah cok sevındım çiçegım allah tamamına erdırsın inşallah allah gölnüne gore versın.en kısa zaman da ısteyen arkadaşların hepsine versın allahım dualarım sızınle kızlar.tubişim canım sende canını sakın sıkma inşallah senden de bu guzel haberi duyarız.:Saruboceq: bu arada çiçegim kac haftalıksın kuşum?bundan sonra cok dıkkat et kendıne tamam mı canım?ninik sen nasılsın kuşum ne zamandır ugramıyosun?nasıl gecıyo hamilelik?hepinizi coooooooooook öpüyorum bu arada ben surekli hapşırıyorum acaba gripmi oluyorum.:çok üzgünüm: neyse yine görüşürüz canlarımm
oooooooooo maşallah canım gözün aydın çok sevindim ne kadarlıkmış
allahım inşallah size bebişinizle saglıklı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin
dualarında unutma bizi ne olur en kısa zamanda hayırlısıyla olsun
saol canım darısı sizlerin başına inşallah opuyorumnanaktançiçekciğim hayırlı olsun tatlım...
rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin :Saruboceq:
hehehehe çok saol canım benimmmmmmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız hayırlı sağlıklı hamilelik geçirelim hamişler ve hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarımız tez zamamnda hayırlsııylan versin hamiş haberini inşallahh canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktanÇİÇEMMM HAYRLI OLSUN CANM delikafadulden GÖZÜN AYDIN :sm_cool: HİSSEDİYRDUM ZATEN SENİDE HAMŞ OLCGNI CANM ALLH TAMAMINI ERDRSIN İSTEYENLERE TEZ ZAMNDA VERSIN CANM TEKRR TEKRA TEBBBBBBRKKK EDERM :sm_cool::sm_cool: CANM BENİM COK SEVINDIM İNANŞeniz
maşallahh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhCTESİ GİİTK CANIM DUYDUK SONUNDA ALLAHA ŞÜKÜR...BÜYÜMÜŞ BE EŞŞEK KADAR OLMUŞ SIPA delikafadulden MAŞALLAH
tatlım hayırlısı olsun bizim spermiyogram sonuçlarınada bi doktor harekette sorun var gibi demişti çok takılmnayın olunca oluyo canını sıkma sakın hayırlısı olsun tatlım keçiboynuzu pemezi yedirdim ben kocama bak sende yedir çok iyi geliyormuş tatlımSelam kızlar test sonuçlarını aldım ama 2 ay önceki sonuca göre çok farklı sayı yüksek çıktı ama hareketli az..
saol canım benim gelicem ağustos analarınaaaaaaa opuyorumnanaktanCanımmmm hayırlı olsun ağustos annelerine bekliyorum seni
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım benimmm çok saol inşallah sende vericeksin tez zamanda böyle güzel bir haber dualarım hep sizlerle canım benim opuyorumnanaktan:
canım gözün aydın fazla girmiyorum birbaktım senin hamile haberin çok sevindim
inşallah allah kucağına almak nasip eder:CüvCüv: tatlım
bizlerede dua edin artık kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
nevyascım sen eşinin sonuçlarını aldınmı????