• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar selam... ben çok nadir gelebiliyorum artık topiğe...
yani biraz kafamı toplamak adına böyle yapıyorum.
baktım son 2 aydır kaptırdım kendimi.
bebek meselesini bukadar takmıyordum önceleri.
herşey kısmet. herşeyin bir vakti zamanı var.
hiçbirşey için canınızı sıkmayın
3 günlük dünya.
mürüşüm,oyacım kızlar biraz daha sabredin. kayınvalideleiniz ile sorunlarınızı okudum.
bende aynı apartmandayım. eltim ve kayınvalidemlerle.
ama en önemli şey şu, ne derlerse he diyip geçicen :)
bizim için önemli olan eşlerimiz değilmi?
gerisi boşşş... zamanla herşey yoluna girer...

isolde cim ekle bakalım. inşallah kırmızıların tam anlamıyla gelmez. inşallah bu bir yerleşme akıntısıdr

nevyasım kuşum, yeni yılda hepberaber hamiş olucaz olurmu?

livaza,nanelişeker,ben,nevyas,isolde ve tüm diğer arkadaşlar,
yeni yıl bizi bekliooooooo :)

öpüyorum hepinizi...

SElam kizlarr
hadi kalkin bakalimm bilgisayarinizin basindan ve makyaj malzemelerinizi cikarinn..

yarismamizz basliyorrr..

en güzel hint makyajii yapan üyemizee Kadinlarkulübü tarafindan süpriz kozmetik hediye gönderilecekk !!

sansinizi denemeye degerr..

Ben makyaj yapamiyorum demeyinn.. karsiniza bir örnek makyaj acinn
ve bakin bakalimm neler cikaracaksiniz ..

ayrica maksat eglenmekk
gelin sizde katilin :))
beni kiracaginiza kafanizi kirin demi :))

buyrun buraya tiklayin...:)

günaydın kızlarr şoktayım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh

YA BU HABER BÖYLEMı VERıLıR ÇıÇEĞıM YAAA ŞııRıNıDE YAZSAYIDN KEŞKE...

HAYATIM TEBRıKLER KUUZM YAA ALLAHIM ıSTEYEN KıM VARSA TEZ ZAMANDA HERKESE NASıP ETıSıN ıNŞALLAH KıMSEYE ARATMASIN KUZU...ALLAHIM SENıNDE ıNŞALLAH BU SEFER TAMAMINA ERDıRSıN ...AMA BUNU BELıRTMEDEN GEÇEMEıCEM
BENıMKı SENıNKıNı DÖVERRRRRRRRRRRRRRR delikafadulden

YA BU HABER BÖYLEMİ VERİLİR ÇİÇEĞİM YAAA ŞİİRİNİDE YAZSAYIDN KEŞKE...

HAYATIM TEBRİKLER KUUZM YAA ALLAHIM İSTEYEN KİM VARSA TEZ ZAMANDA HERKESE NASİP ETİSİN İNŞALLAH KİMSEYE ARATMASIN KUZU...ALLAHIM SENİNDE İNŞALLAH BU SEFER TAMAMINA ERDİRSİN ...AMA BUNU BELİRTMEDEN GEÇEMEİCEM
BENİMKİ SENİNKİNİ DÖVERRRRRRRRRRRRRRR delikafadulden

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn

hahahaha kızım cidden manyaksın sennnn yerim ben seniiiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çicekcik canııııııımmm gözün aydın bitaneeemmm....
allah sağsalim kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
hadi belirtilerini yaz bakemm

çicekcik canııııııımmm gözün aydın bitaneeemmm....
allah sağsalim kucagına almayıda nasip etsin inşallah...
hadi belirtilerini yaz bakemm

canım çok saol inşallah darısı tez zamanda sizlerin başınaa
belirti ben mantar oldum sandım aslında akıntım bir arttı ama vajinamda zonklayıcı ağrılar oldu resmen normal bi zonklama gibi değilde bayağı acı veren girip çıktı tatlım akıntıtda olunca normalden farklı aynı yumurtlama günkü gibi ben kesin mantar oluyorum dedim ağda yaptırmıştım hatta tüh dedim mikrop kaptım hatta fitil aldım fitil attım o derece yani benim belirtim buydu onun dışında bunun belirti olduğunu sonradan anladım canım regliyle aynıydı hatta baş ağrılarım oldu kasık ağrılarım oldu çok ki doktor dedi myomların var kasıkalrın ağrır dedi yani cidden umudu kestim geldi yaa bu kadar olur cidden hayırlısı olsun herbirimiz için darısı siteyen herkesin başına tez zamandaa opuyorumnanaktan

çiçeğim benim canım arkadaşım, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah. :nazar:

ayağını sürü kısss peşinden gelesim var opuyorumnanaktan

Ben beklemedeyim hala söktürücüyü içmiyorum içmiycemde ne zaman regli olursam artık günde saymıyorum.

Dün gece midemden çok rahatsızlandım eşim acile kaldırdı gastrit ve reflü teşhisi konuldu ilaçla geçmezse endoskopi yapılcak.Diğer ilaçlarıma başlamadan bunlara başladım şimdi bu durumda zaten bebek falan düşünmem imkansız 10 dan fazla ilacım var bugün eşimin tahlil sonuçlarını almaya gideceğim bakalım yazarım sizede sonucu..

merabalar kızlar nasılsınız .vallah cok sevındım çiçegım allah tamamına erdırsın inşallah allah gölnüne gore versın.en kısa zaman da ısteyen arkadaşların hepsine versın allahım dualarım sızınle kızlar.tubişim canım sende canını sakın sıkma inşallah senden de bu guzel haberi duyarız.:Saruboceq: bu arada çiçegim kac haftalıksın kuşum?bundan sonra cok dıkkat et kendıne tamam mı canım?ninik sen nasılsın kuşum ne zamandır ugramıyosun?nasıl gecıyo hamilelik?hepinizi coooooooooook öpüyorum bu arada ben surekli hapşırıyorum acaba gripmi oluyorum.:çok üzgünüm: neyse yine görüşürüz canlarımm

günaydın kızlarr şoktayım ve hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm darısı isteyen bütün herkese inşallahhhhhh
oooooooooo maşallah canım gözün aydın çok sevindim ne kadarlıkmış
allahım inşallah size bebişinizle saglıklı mutlu huzurlu bi ömür nasip etsin
dualarında unutma bizi ne olur en kısa zamanda hayırlısıyla olsun

Back