İyiyim oyacım yeni haberimiz niniğimiz hamil çok şükür sen nasılsın.ben ıyı dıyıcem ama ıyı dıyılım gercekden mıde bulantılarım devam edıyo.doktorum ılac yazdı ama deyışen bısey yok.evet ninikin hamıle oldugunu bılıyırum vallah cok mutlu oldum.en kısa zaman da senden duymak ıstıyoruz ve sabırsızlıkla beklıyorum bu haberı tatlım:Saruboceq:
tubiloshum bende seni bekliorum sabırsızlıkla..
inşallah hamilesindir bitanemm...
GÜnaydınnnn...nbr kızlar
tubİŞ test yaptınmı canım
ben de ıyı olmaya calışıyorum tatlım.ne yalan soyleyım en cok senıncın geldım buraya yenı ıyı bır haber var mı dıye.neyse canım olur tatlım.ben dende ne olsun mıde bulantılarım hala devam edıyo.anlıyıcagın gunlerı sayıyorum ne zaman 3 ayımı doldurucam da rahatlıyıcam.selam kızlar... yok test yapmadım. geçen gün yapmıştım.bende hormon bozuklugu oldugunu düşünüyorum CADIARZU
zaten testlere güvenmiyorum. bakalım bugün ve yarın olmazsam test yapim diorum. ama olucam gibi gelio bana ne yalan sölim...
sabah çok açık pembe bi leke vardı. sinyal verio zannumca kaydirigubbakcemile3
oyacım selam tatlımmm...
nasılsın kuşum?
hoş bulduk kusum ıyıyım senden ne haber?hoşgeldin oycım nasısın ben iyiyim işte ugraşip duruyom
burdayım len ben :lepi:
görmüyonmu delüüüü :sinifsinif:
ben de ıyı olmaya calışıyorum tatlım.ne yalan soyleyım en cok senıncın geldım buraya yenı ıyı bır haber var mı dıye.neyse canım olur tatlım.ben dende ne olsun mıde bulantılarım hala devam edıyo.anlıyıcagın gunlerı sayıyorum ne zaman 3 ayımı doldurucam da rahatlıyıcam.
iyiyim bende oyacım geçen günümü bekliyorum 25 inden beri ses seda yok testde yapmıştım yok bakalım nolcek
tamam tatlım dusunmemeye calış o zaman oluyo valla ya.bak ben de eskıden fazla kafama takıyordum hıc bısey olmuyordu.ama bı bıraktım dusunmemeye calıştım,anam bı baktım hamıleyım.yanı olur ınşallah gencsın guzelsın hayatını yasa be kuşum.inşallah guzel haberlerını alırız en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:ayyy bitanem benimmmm... çok saol kuşum...
benim bugün günüm...
ama 1 gün önce yada 1 gün sonra oldugu da olabiliyor. beklemedeyim bakalım...Şeniz
tatlım bu günler de geçicek inşallah...
az daha sabır opuyorumnanaktan
ınşallah hamılesındır tatlım.test yaptın mı pekı?iyiyim bende oyacım geçen günümü bekliyorum 25 inden beri ses seda yok testde yapmıştım yok bakalım nolcek
Oaya canım Çok saĞol yaaa...
Semacım allahım sanada yaŞattsın İnŞakllah en kısa sÜrede canım...
canım taaa temmuzda gittim doktorluk bişiyim yoktur ben alışkınım öle geçikmelere ama 3 4 aydır iyiyidi bu ay şaşırdı arefeydi sanırım test yaptım yoktucanım inşallah geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır,
dr a ne zaman gittin en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?