Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tubiloshum bende seni bekliorum sabırsızlıkla..
inşallah hamilesindir bitanemm...

GÜnaydınnnn...nbr kızlar
tubİŞ test yaptınmı canım

selam kızlar... yok test yapmadım. geçen gün yapmıştım.bende hormon bozuklugu oldugunu düşünüyorum CADIARZU
zaten testlere güvenmiyorum. bakalım bugün ve yarın olmazsam test yapim diorum. ama olucam gibi gelio bana ne yalan sölim...

sabah çok açık pembe bi leke vardı. sinyal verio zannumca kaydirigubbakcemile3

oyacım selam tatlımmm...
nasılsın kuşum?

ben de ıyı olmaya calışıyorum tatlım.ne yalan soyleyım en cok senıncın geldım buraya yenı ıyı bır haber var mı dıye.neyse canım olur tatlım.ben dende ne olsun mıde bulantılarım hala devam edıyo.anlıyıcagın gunlerı sayıyorum ne zaman 3 ayımı doldurucam da rahatlıyıcam.
hoşgeldin oycım nasısın ben iyiyim işte ugraşip duruyom
hoş bulduk kusum ıyıyım senden ne haber?

ayyy bitanem benimmmm... çok saol kuşum...
benim bugün günüm...
ama 1 gün önce yada 1 gün sonra oldugu da olabiliyor. beklemedeyim bakalım...Şeniz
tatlım bu günler de geçicek inşallah...
az daha sabır opuyorumnanaktan

iyiyim bende oyacım geçen günümü bekliyorum 25 inden beri ses seda yok testde yapmıştım yok bakalım nolcek

tamam tatlım dusunmemeye calış o zaman oluyo valla ya.bak ben de eskıden fazla kafama takıyordum hıc bısey olmuyordu.ama bı bıraktım dusunmemeye calıştım,anam bı baktım hamıleyım.yanı olur ınşallah gencsın guzelsın hayatını yasa be kuşum.inşallah guzel haberlerını alırız en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim bende oyacım geçen günümü bekliyorum 25 inden beri ses seda yok testde yapmıştım yok bakalım nolcek
ınşallah hamılesındır tatlım.test yaptın mı pekı?

Oooooo yıne topıg dolub taşıy maşallahoya,livaza+,naneliseker,NevYas,tubiloshh+,tugba20+ hoş geldınız fıstıklarhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım inşallah geç döllenme olmuştur ondan çıkmamıştır,
dr a ne zaman gittin en son?
canım taaa temmuzda gittim doktorluk bişiyim yoktur ben alışkınım öle geçikmelere ama 3 4 aydır iyiyidi bu ay şaşırdı arefeydi sanırım test yaptım yoktu

tubiloş canım beni listede güncellermisin kaydirigubbakcemile5
as.semasu değilim artık naneliseker :hulya:
birde yeni tarihim 6 ocak bu ayda olmadı hayırlısı akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…