Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

valla canım ben yılda bi sefer ara verilmesi gerekiyomuş onu bile vermedim yani ama oldu alakası yok onunla hurafe bunlar

MESAFELİ Mİ OLMALIYDIK KİNE CADIARZU İŞEY Mİ DEDİ TUBİLOSH BU YOKSA BEN YOKKEN HA? fisfisfis AÇIK KONUŞ LÜTFEN ALIŞIRIM ZAMANLA KALDIRABİLİRİM vereliniortak

yok kuşum yaw kaydirigubbakcemile3
takışıyonuz ya arada. ondan didim. oruç çarptı zannumca kaydirigubbakcemile3
sizi bööle görmek ne büyük bir sevinç sositososito
şaka bi yana sizi çok sefiom opuyorumnanaktan

Gel gel dİye baŞımın etİnİ yedİnİz neden susuyorsunuz oĞlum be

susmuyos kii... lmaz:

tabiki affedicidir de...rabbim için yaptığımız tek şey bu diğer ibadetlerimiz hep kendimiz için ve yapmıyoruz bu kadar basit asla yapanla yapmayan bir olmaz...bi sağlık sorunum yok eşşek gibiyim ve tutmuyorum

ben de tutmuyorum ninik hayatımda toplasan 3 5 gün oruç tutmuşumdur tabiki tutmamız lazım ama benim için önemli olan insanın yüreğidir oruç tutup fesat olmak kötü olmaktansa tutmayıp itemiz kalpli olmak insanlara hayvanlara zarar vermemek sokaktaki kuşa bi tas su koymak bunlar daha önemli, ama hem bunları yapıp hem tutsak daha iyi olur tabi

BİZDE BİZDE SENİ SEVİTYORUZ Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Şeniz AYYY CANIM BENİM

kesinlikle sana verceğim cevabı sonunda kendin vermişsin zaten...ne yapabilirsen elinden geleni yapıcaksın hem iyi insan olup hem bunları da yapmak gerek...tabiki iyi insan olucaksın ama o kadar basit değil işte yırtmak malesef...sen iyi bir insansıon diye patronun sana ekstardan nasıl maaş vermiyorsa..yada sen çok iyisin işe gelme ben sana maaşını göndereyim demiyor heralde aynı şey işte

canım iyi yüreklilik tabii önemlidir. ama oruç tutmak, namaz kılmak farz dır. kalbin kötü de olsa iyi de olsa bu bir mecburiyettir. tabiiki seçim insanlara kalmış. ama bunların ne derece sevap ne derece günah kazandıklarını rabbimden başkası bilmez.
elimizden geldiğince farz olan şeyleri yapmamız lazım bence. düşünsene?
eskiler ayakları su toplayana kadar namaz kılarlarmış, sabahtan akşama kadar ibadet ederlermiş. biz ise 1 vakit namaz kılmaya üşenir bir toplum olduk...
rabbim kalbimize islam nuru versin inşallah :Saruboceq:

kesinlikle canım tüm söylediklerine katıkıyorum....malesef imanımızı yitirdikçe bütün kötülükler çoğaldı işte...

Benimm işim çok daha zor malesef bilipte yapmamk en kötüsü herşeyin olması gerekenini biliyorum ve yapmıyroum

Selam kuzula rben geldim nasılsınız???
epeydir topıg egiremiyorum yawwww özledim sizleri.....
işlerim çok vallahiiiiiiiiiiiiiiiiii herkes full kadro buarda oh ne güzelll

tuba tuba nasılsın kuşum tebrik ederim seniii bugün duydum sagolsun cosmocum canım arkadaşım aklımdasın güzelcene repin gelecek....tubatubacım çok sevindim yaaaaaa topic şenleniyor desene kan testi yaptırmadın mı ???allahım sen büyüksün yarabbabimmmm isteyen herkese naip eyle...amin

saol kuzum 3 buçukta çıkcak sonuçlar hoş geldin

ninikim brudayım şekercim işim vardı epeydir giremedim....çalışmalar ne olsu senin anlat bakemm...k.validen nasıl eyümü ????kaydirigubbakcemile3

AMAN İYİ İYYİ YAZLIKTALAR İŞTE NE OLSUN YA...

ÇALIŞMALAR İYİ SAYILIR ANACIM BEKLEMEDEYİZ ARTIK..AYIN 7 SİNDE BELLİ OLUCAK İNŞAŞLLAH ADET OLMICAM VE SİZE MÜJDELİ HABERLER VERİCEM :teytey:

AMAN İYİ İYYİ YAZLIKTALAR İŞTE NE OLSUN YA...

ÇALIŞMALAR İYİ SAYILIR ANACIM BEKLEMEDEYİZ ARTIK..AYIN 7 SİNDE BELLİ OLUCAK İNŞAŞLLAH ADET OLMICAM VE SİZE MÜJDELİ HABERLER VERİCEM :teytey:

oh oh oh bırak kalsınlar yazlıkta hatta kışında orada kalsınlar...zemuszemus
hadi bakalım çalışmalara devam et şekercim 7 eylülü bekliyoruz senin kuyruklular u ay bir baltaya sap olabilmişlermi acep....ben sık sık çalışamıyorum malesef iftar davetlerine gidiyoruz geç geliyoruz..gecede sahur kalk falan aksıyor işte....hayırlısı olsun cümlemiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…