tamam canım anlaştık gelen olursa bende burda olursam yolarım alimallahh :smiley-cool:şakkıdılivaza birazdan gelecem canım simdilik kactım öpuyorum seni gelen olursa yolma görevini sana veriyorum hic acımadan yol saclarını anlastıkmı kaydirigubbakcemile5
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin ennnnn kısa zamanda :Saruboceq:inşallah melegin göbüşündedir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bende bıktım canım herkesten aynı seyleri duymaktan yokmu bebek diye soranlarada gıcık oluyorum artık iyice
kız zzz bende günahını aldım altta adını görünce yeni kalktı bu uykucu diyodummmmmmmm saçlarını yolcek eline vercektim sabahtan beri kimse yoooksengözlerimebaksanabselam kızlarrrr... yoğun birkaç günün ardından yine buradayımm...
sabahtan beri nerelerde dolaştım bilseniz,
mecidiyeköy, levent, taksim, gaziosmanpaşa :roflol:
bir geçmişi okiim gelcem .a.s
canım bencede negatif 0.0 la 0,5 arası yok 0,5 den sonra yükselişteyse pozitif demektir o tahlil kagıtlarında da yazar normal degerler şu şu sayı arasındadır diye:hulya:
kız zzz bende günahını aldım altta adını görünce yeni kalktı bu uykucu diyodummmmmmmm saçlarını yolcek eline vercektim sabahtan beri kimse yoooksengözlerimebaksanab
naptın canım oralarda istanbul kazan sen kepçe kayıp mı oldun yoksam kuzum :jeyyar:kaparlar annem seniiii
kızzzzzz hollandaya mı gitcen nöörcen kız hele bi anlatturkbayragikuşum o sayı aslında şöyledir,
0,0 ile 5,0 arası negatif tatlım Şeniz
hıııh napiyim yane çok bilmişlmaz:
kapmazlaaaarrrr herüfüm yanıbaşımdaykene heşbişi olmazzz :jeyyar:
otobüse-metroya binerken kendini siper edio adamcaaz benim içün :kedi:
dün değil ertesi gün görümcemlere gittik, gece orda kaldık. Leventte oturuyor kendisi.
dün pazar oldugu için mecidiyeköye gittik gezdik. sonrasında yine görümcemde kaldık. bu sabah erkenden taksime gittik eşimle, hollanda konsoloslugunda pasaportum gelmişti onu aldık. derken geri gaziosmanpaşa ya evimize geldik. ama çok yoruldukkk...
sabah 7 de ayaklandık. bu bizim için anormal bir saat. biz 11 den önce kalkmayız da :kedi: kaydirigubbakcemile3
sizde ne var ne yok kızlar
kızzzzzz hollandaya mı gitcen nöörcen kız hele bi anlatturkbayragi
hımm anladım peki ailen burdamı :hulya:tatlışım ben hollanda vatandaşıyım.
pasaportumun 5 yılda bir yenilenmesi gerekiyor.
o yüzden gidip yenilettim geldümm opuyorumnanaktan
istediğimde gider gelirim emme herüf gidemediği için beni de yollamio benneyaptımki
onun pasaportu yok ya o gidemio. ancak turistik olur. şu an okudugu için acelesi yok. hele bi bitirsin okulunu gidip gezicez hihoyyyt
bence hamile kalmasında macun un etkisi olmuştur ama her macunda bu işe yarıycak diye bir kanun yok fazla macun almasıda düşürmüş olabilir bebeği.
10 sene sonra oldu diye bebek düşmez tamamen macunla lgilidir bu düşme olayı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?