Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

livaza birazdan gelecem canım simdilik kactım öpuyorum seni gelen olursa yolma görevini sana veriyorum hic acımadan yol saclarını anlastıkmı kaydirigubbakcemile5
tamam canım anlaştık gelen olursa bende burda olursam yolarım alimallahh :smiley-cool:şakkıdı
inşallah melegin göbüşündedir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:bende bıktım canım herkesten aynı seyleri duymaktan yokmu bebek diye soranlarada gıcık oluyorum artık iyice
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin ennnnn kısa zamanda :Saruboceq:

selam kızlarrrr... yoğun birkaç günün ardından yine buradayımm...
sabahtan beri nerelerde dolaştım bilseniz,
mecidiyeköy, levent, taksim, gaziosmanpaşa :roflol:

bir geçmişi okiim gelcem .a.s

selam kızlarrrr... yoğun birkaç günün ardından yine buradayımm...
sabahtan beri nerelerde dolaştım bilseniz,
mecidiyeköy, levent, taksim, gaziosmanpaşa :roflol:

bir geçmişi okiim gelcem .a.s
kız zzz bende günahını aldım altta adını görünce yeni kalktı bu uykucu diyodummmmmmmm saçlarını yolcek eline vercektim sabahtan beri kimse yoooksengözlerimebaksanab
naptın canım oralarda istanbul kazan sen kepçe kayıp mı oldun yoksam kuzum :jeyyar:kaparlar annem seniiii

canım bencede negatif 0.0 la 0,5 arası yok 0,5 den sonra yükselişteyse pozitif demektir o tahlil kagıtlarında da yazar normal degerler şu şu sayı arasındadır diye:hulya:

kuşum o sayı aslında şöyledir,
0,0 ile 5,0 arası negatif tatlım Şeniz

kapmazlaaaarrrr herüfüm yanıbaşımdaykene heşbişi olmazzz :jeyyar:
otobüse-metroya binerken kendini siper edio adamcaaz benim içün :kedi:
dün değil ertesi gün görümcemlere gittik, gece orda kaldık. Leventte oturuyor kendisi.
dün pazar oldugu için mecidiyeköye gittik gezdik. sonrasında yine görümcemde kaldık. bu sabah erkenden taksime gittik eşimle, hollanda konsoloslugunda pasaportum gelmişti onu aldık. derken geri gaziosmanpaşa ya evimize geldik. ama çok yoruldukkk...
sabah 7 de ayaklandık. bu bizim için anormal bir saat. biz 11 den önce kalkmayız da :kedi: kaydirigubbakcemile3

sizde ne var ne yok kızlar

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

********KASIM*********

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

NAGıHAN:4 Aralık

Dark:6 Aralık

as.semasu.as.:6 Aralık

TUBıLOSHH: 8 Aralık

DBS :14 Aralık

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

kızzzzzz hollandaya mı gitcen nöörcen kız hele bi anlatturkbayragi

kızzzzzz hollandaya mı gitcen nöörcen kız hele bi anlatturkbayragi

tatlışım ben hollanda vatandaşıyım.
pasaportumun 5 yılda bir yenilenmesi gerekiyor.
o yüzden gidip yenilettim geldümm opuyorumnanaktan
istediğimde gider gelirim emme herüf gidemediği için beni de yollamio benneyaptımki
onun pasaportu yok ya o gidemio. ancak turistik olur. şu an okudugu için acelesi yok. hele bi bitirsin okulunu gidip gezicez hihoyyyt

hımm anladım peki ailen burdamı :hulya:

kimseler yok ama ben ynede yazım...
kızlar patronumun karısı 3 gn önce hem 1 aylık hamile oldugunu ve aynı anda düşük yaptıgını ögrenio doktordan...10 yaşında bi oğlu var 10 senedirde eşi korunuomuş yani patronum...
bu bahsettiğim abla kansızlık için aktardan polen ve arısütü karşımı bi macun almıştı...
ve 2 aydır kullanodu bu macunu...
1 senedirde bebek istiolarmış...
şimdi dioruzki acaba hamile kalmasında bu macunun bi etkisi olabilirmi...ama düşükte yaptı...
oda kafamızı karıştırdı iiicee...
10 seneden sonra acaba bebiş tutunamadımı onuda bilmioruz..doktorda bişi dememiş..
siz nediosunuz kızlar..
bu arada bu abla 32 yaşınnda...

bence hamile kalmasında macun un etkisi olmuştur ama her macunda bu işe yarıycak diye bir kanun yok fazla macun almasıda düşürmüş olabilir bebeği.

10 sene sonra oldu diye bebek düşmez tamamen macunla lgilidir bu düşme olayı....

ayy olabilirmi dersin canım yaa...
aktar 2 kavanoz vermiş..ikisindende yiodu...

günaydınnnnnnnnnnnnnnn tatlılarrrrrrrrrrr
ama gelmeye gelmeye acıyosunuzzzzzzzzzz ekşiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…