Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

GÜnaydınnnnnnnnnnnnnnnn mıllet....selammm oooo ÇıÇek hanımlarda teŞrıf etmıŞler...aman efendım kımlerı gÖrÜyorum tuĞba hanımda burda oda yetmezse ana kralıÇede gelmıŞ

TuĞba nbr kız
ne uyuzsun ya neden gÖrÜŞmÜyoruz artık
varsa bı durum sÖle yanııı ...topık neden mı boŞŞ geÇen gÜn geldık hanım efendı baŞka topıklerde gezıyordunuz senın gıbı 3-4 5 kıŞı yapsa zarten topıkte adam kalmaz...

sus kıssss çemkirip durma ne yapim kimse olmuyo ben de zaman geçiriyorum arada bakıyom kimse var mı diye ya canım artık fazla gelmiyorum ya dükkana eve aldırsam ii olacak aslında ama önce kocişimi kandırmalıyım siz de ne var ne yok sen hastalandın mı yani regl babındaaaaaaa

Ya sıtedede bır sorun var kı
gelıŞmıŞ cvp olarak yazamıyorsun cvp...bı tÜrlÜ ıu sorunlar halledılmedı...

TuĞba ÜzÜmÜnÜ ye baĞını sorma kızım...allah allah...msn aÇma ıhtıyacı duyarsan sende bÖle dalarsın bızım gıbı ....

Bazen gitmen gerekir canın yanmaz ama ardında bıraktığının canı yanar,bazen kalman gerekir alışamazsın anlayamazsın...aslında herşeye aitsin ve hiçbirşey ait olmamıştır sana,kendinden geçmiş bi yüreğin feryadı gibi bakar gözlerin,sen ona hasretsin o senden uzaklara,sen ona bakarsın o sendeki başka gözlere...ve her vazgeçiş yeni bir başlangıç ise ben senden bugün vazgeçiyorum sana yarın başlayabilm.........

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis BABAAA BÜYÜKSÜNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…