Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar ben ara ara dua paylaşıyım demiştim sizlerle bugünkü duam:Saruboceq:
allahım sahip oldugum nimetlerden mahrum olmaktan sana sıgınırım. bana nasip ola bu afiyetin yok olmasından ani azabından ve hoşnutsyzlugundan sana sıgınırım allahım faydasız ilimden korkusuz kalbden doymayan nefisden ve kabuk olmayan duadan sana sıgınırım AMİN :Saruboceq::Saruboceq:
yavru o seninmi tablon niye ilk günden başalmadın müro bana özellikle dedi ilk gün başlayıp dogru düzgün ağzından ölçseydin daha iyi yorumlardım diye gamyoncuiremsuAhhh müro ahhh nasıl aramam seni...sen olsan şimdi şıp diye hamile bırakırdın beni bee:roflol:
İNŞALLAH CANIM YA AMA SANKİ GÜN GECTİKÇE HİÇ OLMUYCAK GİBİ GELİYOR 2004 den beri buu bekliyorum belki korunsam filan az beklermişim ama hiç korunmadan 5 yılı bitirdim nasip diyorum hayırlısı olsun
kız ninoş niye ölçemiyon adetliykenEvet ama İŞte bende Öle bİr sorun var
adetlİyken ÖlÇemİyorum ya
hİÇ İlk gÜn İtİbarİyle ÖlÇmedİm tabİ bÖlede bİŞey anlaŞılmıyor bİlİyorum
yerimseniben sagol benim canım arkadaşım kaderimmiş fisfisfisyaşıyorum imtihan ediliyorumKıyamam sana ben ya :çok üzgünüm:
[color="ındigo"]kızlar ateş tablom
9.Gün:------------- 36,4 ***
10.gün:-------------36,3 ***
11.gün :----------36,5
12.gün:-----------? ***
13.gün:-----------36,8***
14.gün:----------36,8
15.gün:----------36,7
ne kargaşa yaaa allahım ateşimde aynı ben yani çözümsüz...hiç bir anlam yüklenmiyor[/color]
hoşgeldin canım yoktun buralarda opuyorumnanaktanslm kızlar nabersiniz opuyorumnanaktan
canlar ben ara ara dua paylaşıyım demiştim sizlerle bugünkü duam:Saruboceq:
allahım sahip oldugum nimetlerden mahrum olmaktan sana sıgınırım. bana nasip ola bu afiyetin yok olmasından ani azabından ve hoşnutsyzlugundan sana sıgınırım allahım faydasız ilimden korkusuz kalbden doymayan nefisden ve kabuk olmayan duadan sana sıgınırım AMİN :Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin canım yoktun buralarda opuyorumnanaktan
bende gidiyorum canım iyi akşamlar yarında olmaya bilirim görüşürüz bayyyyhihoyyyt