Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

valla ha müro da yok ya artık her girdiğimizde burda olan biri vardı o da bir hafta kaçakkkkkk neyse o iyi olsunda mühim olan onun sağlığı

mürocum sonuç ne oldu

mürooo ne oldu sonuç sölemicekmisin
değer nasıl
sonuç güsel kıslar kalp atısını duydum gördüm kalbnn nasıl attgını ama ille terslık olck ya tahllde ylnş anlşlma oldu ilk basta doktr ölü dedi degerın düşmüş dedi ultrsynda baklım bıde dedı bı baktı canlı bebek kalbıde atyr saskına döndük nasıl olur dye tahllde bı küçük Ayrntı varmış onu doktr çözmdı tesadufen labarutuarcı gelmişti odaya ona sordukda çözdük olayı

valla ha müro da yok ya artık her girdiğimizde burda olan biri vardı o da bir hafta kaçakkkkkk neyse o iyi olsunda mühim olan onun sağlığı
sagol canm merk ettgn ıcın evet 1 hafta yokum rpr aldım doktr dınlnmn lazm dyr

Son düzenleme:
ıı AKSMLR KISLR BEN EVDE ARAR ARA GRRM BAKRM SIZE TOPıĞı BAK BASI BOŞ BRAKMYIN BEN YOKKN GıRNDE ARASRA GRDIMMI GÖRYIM SIZI OK HADE SıZı ÖPYRM ÖSLICEM ANACIMMMMopuyorumnanaktan

valla yerleştik ama hala eksikler var ha deyince bitmiyormuş kısss
ya mürocum nasılda üzülmüşsündür o an aksilik işte hay Allahım yaaaa neyse ki bişey yokmuş ya Allah bi daha da yaşatmasın inş sadece doğuma gideriz hastaneye başka dertten gitmeyiz Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inş

neyse kızçeler ben bi namaz kılıp geleyim belki degelmem hadeeee gelmezsem eğer kişayet mıncırdım yanaklarınızdannnnnnnnopuyorumnanaktan

müriii canım duymuşsun kalp atışını sevindim canım beniiiiiimmmm

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Güzellik & Bakım & Kozmetikler > İmaj Herşeydir > Beni Baştan Yaratın
Saçımı boyayacağım fakat !

kızlar suraya bi bakın ya ne olur resim ekledim görünmüyor diyor kızlar akannehir uyuz oldum ben göre biliyorum bidaha bi daha açınca ama onlar göremiyoooor :olmaz:

16 Ekim --- 1.gün ---regl başlangıç
17 Ekim --- 2.gün ---
18 Ekim --- 3.gün --- regl bitiş
19 Ekim --- 4.gün --- ***
20 Ekim --- 5.gün ---
21 Ekim --- 6.gün --- ***
22 Ekim --- 7.gün ---
23 Ekim --- 8.gün --- ***
24 Ekim --- 9.gün ---
25 Ekim --- 10.gün --- ***
26 Ekim --- 11.gün ---
27 Ekim --- 12.gün --- ***