Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ben biraz geçmiş okudumda müro 1 hafta yokum yazmış sadece raporluymuş sonuca dair bişi dememiş keşke aydınlatsaydı bizideeemürocum sonuç ne oldu
tatlım söledin şarkıyı bak kaçtılar korktular 2 laf konuşcaz sandılar gittilermafoldumbenbütün kızlar toplaşmış toplaşmışşşşşşş laralaylaylaylaylayyyyyyhihoyyyt
sen nasılsın ohh evin yerleşti çiçek gibidir şimdivalla ha müro da yok ya artık her girdiğimizde burda olan biri vardı o da bir hafta kaçakkkkkk neyse o iyi olsunda mühim olan onun sağlığı
hoş geldin canım biz iyiyiz topigi bekliyoz sen nasılsın opuyorumnanaktan
mürocum sonuç ne oldu
sonuç güsel kıslar kalp atısını duydum gördüm kalbnn nasıl attgını ama ille terslık olck ya tahllde ylnş anlşlma oldu ilk basta doktr ölü dedi degerın düşmüş dedi ultrsynda baklım bıde dedı bı baktı canlı bebek kalbıde atyr saskına döndük nasıl olur dye tahllde bı küçük Ayrntı varmış onu doktr çözmdı tesadufen labarutuarcı gelmişti odaya ona sordukda çözdük olayımürooo ne oldu sonuç sölemicekmisin
değer nasıl
sagol canm merk ettgn ıcın evet 1 hafta yokum rpr aldım doktr dınlnmn lazm dyrvalla ha müro da yok ya artık her girdiğimizde burda olan biri vardı o da bir hafta kaçakkkkkk neyse o iyi olsunda mühim olan onun sağlığı
güle güle bizede dua et olurmu lütfennnnnnnnn kaydirigubbakcemile5neyse kızçeler ben bi namaz kılıp geleyim belki degelmem hadeeee gelmezsem eğer kişayet mıncırdım yanaklarınızdannnnnnnnopuyorumnanaktan