Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

benimki ilk yaptığımda öyleydi ama ben anladım sonra ki yaptıklarım baya koyulaştı dün resmini koymaya çalıştım ama makineden bilgisayara ataıyorum bi türlü arada kayboluyo falan

ninik bana hiç pas vermiyosun cicim ayran içtik ayrımı düştük başka tuba bulmuşsun kendinekaydirigubbakcemile şaka şaka napıyon ninikim canım gülüm bitanem Şeniz

canım bunlardan sana gelmedi sıra canım ya iyiyim ne olsun heyecanla senin bizi sevindirmeni bekliyoruz işte canımkaydirigubbakcemile2

belirtiler doğruda 12 gün çok canım ya idrar testinde çıkması için benim iki gün kala bile çoook zoor çıktı yani dikkate almamıştım şahsen. ama yinede inş hamilesindir

işallah canım bende dikkate almıyorum ama nebilim işteee şimdi ayın 12 sini iple çekiyommm

testi yaptıktan sonra nekadar zamanda belirmişti çizgi canım?

canım ben zaten öyle tutmam testi on dk durdu attım sonra ilk klomen kullanışımda yapmıştım ya adet günümü beklemeden 2-3 ay oldu mayısta işte

sen ne zaman test yaptın canım

canım mayısta kullanmıştım klomeni...haziranın 18 idi günüm ondan bir kaç gün önce yapmıştım işte

canım bunlardan sana gelmedi sıra canım ya iyiyim ne olsun heyecanla senin bizi sevindirmeni bekliyoruz işte canımkaydirigubbakcemile2

ya sen kafanı ferah tut o iş bitti hamleyim ben demedimmi taaa adet günüm gelmeden hamileyim diye işte o kadar kan testi falan boş iş DDD

aslında beni de çıkarsanız listeden çok iyi olacak, öyle ismini görünce insan sanki olacakmış gibi hayale kapılıyor, ümitleniyor. sonra tarih gelince olmayacağı için kötü olacağım. bence siz beni listeden silin kızlar mafoldumben

işallah canım bende dikkate almıyorum ama nebilim işteee şimdi ayın 12 sini iple çekiyommm

oyyyyyyyyyyyyyyy kuzum inş hamilesindir bak değilsen bi dahaki aya adetten sonra enişteyle hergün birlikte ol biraz uzan ama adete kadar bu işlem tekrarlancak kesin hamiş olcan bak demedi deme

kız<lar tuğbanın adeti 10 gün gecikiyor ama bir gün geciktiğinde test yapıyor ve çift çizgi doktora gidiyor garanti olsun kan testi yaptırayım diye...doktorda diyor ki pozitif çıktıysa teste gerek yok kan test yapmaya...aradan 10 gün geçiyor adeti geliyor kanaması gelince acaba düşük mü yaptım diye tekrar gidiyor doktora ve bunu adet kanaması olduğu anlaşılıyor meğersem hamilelik başlamadan sonlanmış ...ya test bozuktu yada sperm kendini atabiliyromuş

tubatubaaaaaaaaaaaa Hamilemisin şimdi gördüm :teytey::teytey:
:hooray:Ne diyeceğimi şaşırdım çok sevindim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :1hug:

öyle düşünme tatlım yaa lmaz:
bak biz de bu ay çalışma yapmıyoruz.
ramazan sonuna kadar boş geçicez ama bende yazıyorum ismimi kaydirigubbakcemile2
nebülüm orda görmek hoşuma gidiyor.
hamile olmak zorunda olanlar listesi gibi görmemelisin onu kuşum.
birlik beraberlik listesi diyelim. kankiler listesi kaydirigubbakcemile3
silmioz kimseyiiiiiiiiii vereliniortak

as sema seni pataklarım zaten iki adımlık ötemdesin çarşıya uğrarım bugün kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…