tubiş sen öyle mi yaptın bakıyım fikfikçibaşı kaydirigubbakcemile3
tubatubaaaaaaaaaaaa Hamilemisin şimdi gördüm :teytey::teytey:
:hooray:Ne diyeceğimi şaşırdım çok sevindim Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :1hug:
tubatubatuba tebrik ederim adaşçım nasıl sıkıntın yoktur inş hadi sağlıkla alırsın inş kucağına
ne yalan söyliyim öyleoldu ama zaten biz 7 yıldır böyleyiz canım eşim saolsun hiç boş bırakmaz :roflol:hatta ben kızıyodum çocuk olmıycak iki günde bir yapalım diye olmazsa bi dahaki ay yaparız demişti :roflol:
oyyyyyyyyyyyyyyy kuzum inş hamilesindir bak değilsen bi dahaki aya adetten sonra enişteyle hergün birlikte ol biraz uzan ama adete kadar bu işlem tekrarlancak kesin hamiş olcan bak demedi deme
:hooray:valla helal olsun hergun hee. kızım ben 2 gun de olunca banyo yapmaktan gına gelıyo bende bu ay deneyeyım bakıyım hihoyyyt
tamamdır bakıcam artık .. ama benim kocacım evde herzaman kalamıyorkiii.... mesela dün gitti cuma gelicek napim şimdiii leyleklerden mi istim napim ... zaten varya kazara yumurtlama döneminde geldi geldi yoksa bizim bebek mebek olmaz valla ..
işallah o ince silik çizgi bi halta yarar sagol canım .. ama bendeki belirtiler sende de var dimi dua edin kızlarrrr
çok saol canım benim darısı başına inş opuyorumnanaktan
canım muğlada zatn hergün banyo yapmak zorundayım çünkü çok sıcak bence de dene sonuçta denenmiş bi yöntem hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım ilk hamileliğinmi? yoksa daha önce düşüğün felan olmuşmuydu CADIARZU
valla canımcım iyiyim biraz geç oldu ama sen nasılsın iyiymisinn opuyorumnanaktanhoşbulduk canım nasılsınopuyorumnanaktan
tubiş yaa şu belirtilerini bi yazsana bize şöyle destan gibi[/QUOTE
belirtiler aslında adet günüyle birlikte başlıyor öncesinde pek bişey yoktu ben idrarımdan anladım hamile olduğumu rengi bi tuhaftı turuncu ve bulanık kokusuda değişikti
düşüğüm yok canım ama iki kez kazayla hamile kaldım aldırdım canım çünkü şartlar müsait değildi sakın kızmayın çünkü korunuyoum korunduğum halde oldu
valla canımcım iyiyim biraz geç oldu ama sen nasılsın iyiymisinn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?