Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güaydın güzeller dükkana geldim bugün ama birazdan hastaneye gidicez dosyamdan alacagım bi iki tahlil raporu var lazım oluyo onları alıp geldem:hulya:
gecmiş olsuncanımkızlar bir uğramış gitmişsiniz valla bende bu ara bi bakıp kayboluyorum kusura bakmayın kasıklarımda dinmek binmeyen ağrı devam ediyor ctesi akşam doktora gittim ama ssk da problem çıkınca hiç bulaşmayım dedim özele bide vucudumda sinek ısırması gibi kabartılar çıktı nasılda kaşınıyor sormayın gitsin çıldırtıyor beni birkaç sene öncede böyle bişey yaşamıştım karaciğerimden kaynaklanmıştı 3 ay sürekli yasmin kullanınca karaciğerdeki sorun tekrarladı büyük ihtimal birkaç güne ssk mı düzelttirip doktora gidicem bakalım ama çok üzgünüm diğer tedavim yeni bitmiş ve bende bebek için çalışmalara başlıyacaktım şimdi bide bu tedavi çıkarsa sanırım bir süre daha bebek yok bana(
koly gelsın canm sana geçmiş olsun yorma kndını faslahuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kimse yokmuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ya işyerimi su bastı geçen haftaa pelt oldu bi sürü cihaz fuara katıldık aynı zamanda koşturmaca huşusu içinde geçti bütün haftammm oofffffffffff oofffffffffffffffffffff kocişin benim üzerimde dolanan uğursuzluklara istinaden mevlüt okuttum yani şaka gibi geçiyor zaman
yarında laboratuvarı taşımaya başlıycazz çok iş var çokkkkkkkkkkkkkkkk oofffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
reglim ne zaman gelcek belirsizzz kimyasaldan sonra dengem bozuldu sanki çok dengeliymişim gibi :roflol:
fırsat bulunca ateş topikine iki çiziktirip kaçıyorum valla gelemiyorum yanii kusura bakmayın emii herbirinizi öpüyomm tez vakit teyze yapın beni nnnennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım tablonn düşş göstrmesi ii bı haber degil ama beklmkten baska crmz yok artık cıkması lazmdı lablon düşüş göstermye baslmşmürüşümmm tabloma bi el at yafrim be yaa opuyorumnanaktan
ne deeyo kaydirigubbakcemile3
ama sankim ben regl olcam gibi hissediom :bbo:
kızlar gunaydın sanırımn hasta oluyorum boğazım çok acıyo ağrıyo halsizlik var bide :sinifsinif:
evet canım tablonn düşş göstrmesi ii bı haber degil ama beklmkten baska crmz yok artık cıkması lazmdı lablon düşüş göstermye baslmş