Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
yani oda bennnnnnnnnnnnnnnnnn
ve bende gidiyorummmmmmmm
görüşürüz bayyyyyyyyyyyyyyyy

kızlaaaaaaaaaaarrrr nerde bu millet nerde bu devlettttt

güncel listemizi ekliyorum,

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

35gj3.gif

28mz2.gif
FOREVER_14
28mz2.gif

35gj3.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

28mz2.gif
fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

28mz2.gif
DBS :7 Kasım

28mz2.gif
isolde: 8 Kasım

28mz2.gif
NıNıK : Kasım

28mz2.gif
gülgüzeli1769 :10 Kasım

28mz2.gif
canikom38: 12 Kasım

28mz2.gif
TUBıLOSHH: 12 Kasım

28mz2.gif
NeVYas: 18 Kasım

28mz2.gif
KıTTYCAT :21 Kasım

28mz2.gif
SARICıVCıV :23 Kasım

28mz2.gif
sblkmbsr :24 Kasım

28mz2.gif
Ceylan :25 Kasım

28mz2.gif
Livaza :25 Kasım

28mz2.gif
Ceylanmelek:27 Kasım

28mz2.gif
Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

28mz2.gif
Sincap_ :1 Aralık

28mz2.gif
NAGıHAN:4 Aralık

28mz2.gif
Dark:6 Aralık

28mz2.gif
as.semasu.as.:6 Aralık

28mz2.gif
KAMYAS
28mz2.gif

28mz2.gif
ÇıÇEKÇıK
28mz2.gif

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

DBS :7 Kasım daha kırmızılar gelmemiş. çarşamba günü test yapıcak zemuszemus

isolde: 8 Kasım onun da daha kırmızılar gelmemiş. inşallah da gelmez...

ben bugün pek giremedim kafamçokkarıştısabah bi ceee dedim sonra kayboldum akannehir şimdide evime gideceğim hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktanŞeniz iyi akşamlaaaarrralkisalkisalkis

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kimse yokmuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ya işyerimi su bastı geçen haftaa pelt oldu bi sürü cihaz fuara katıldık aynı zamanda koşturmaca huşusu içinde geçti bütün haftammm oofffffffffff oofffffffffffffffffffff kocişin benim üzerimde dolanan uğursuzluklara istinaden mevlüt okuttum yani şaka gibi geçiyor zaman
yarında laboratuvarı taşımaya başlıycazz çok iş var çokkkkkkkkkkkkkkkk oofffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
reglim ne zaman gelcek belirsizzz kimyasaldan sonra dengem bozuldu sanki çok dengeliymişim gibi :roflol:

fırsat bulunca ateş topikine iki çiziktirip kaçıyorum valla gelemiyorum yanii kusura bakmayın emii herbirinizi öpüyomm tez vakit teyze yapın beni nnnennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çiçegim ben geldim ama gidiyom bidenem araka sokakları birde atv de kapalıcarsıyı izliyom opuyorumnanaktanŞeniz

Kızlar bir uğramış gitmişsiniz valla bende bu ara bi bakıp kayboluyorum kusura bakmayın kasıklarımda dinmek binmeyen ağrı devam ediyor ctesi akşam doktora gittim ama ssk da problem çıkınca hiç bulaşmayım dedim özele bide vucudumda sinek ısırması gibi kabartılar çıktı nasılda kaşınıyor sormayın gitsin çıldırtıyor beni birkaç sene öncede böyle bişey yaşamıştım karaciğerimden kaynaklanmıştı 3 ay sürekli yasmin kullanınca karaciğerdeki sorun tekrarladı büyük ihtimal birkaç güne ssk mı düzelttirip doktora gidicem bakalım ama çok üzgünüm diğer tedavim yeni bitmiş ve bende bebek için çalışmalara başlıyacaktım şimdi bide bu tedavi çıkarsa sanırım bir süre daha bebek yok bana :((

günaydın kızlaaaaaaaaarrr nabersiniz???
böğünkü taploma bakcenizmi?
sabah acaip bir bulantıyla uyandım..
ama ateşimde 1 derecelik düşüş var. zaten hep 36.5 de sabitlenmişti.
belki de sabitlenecegi için düşmüştür olamazmı
bu tablo yoksa adet olacagımı mı gösteriyor...
şimdiden teşekkürleeeeeerrr

16 Ekim --- 1.gün ---regl başlangıç
17 Ekim --- 2.gün ---
18 Ekim --- 3.gün --- regl bitiş
19 Ekim --- 4.gün --- ***
20 Ekim --- 5.gün ---
21 Ekim --- 6.gün --- ***
22 Ekim --- 7.gün ---
23 Ekim --- 8.gün --- ***
24 Ekim --- 9.gün ---
25 Ekim --- 10.gün --- ***
26 Ekim --- 11.gün ---
27 Ekim --- 12.gün --- ***
28 Ekim --- 13.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 14.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 15.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 16.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 17.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 18.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 19.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 20.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 21.gün --- 36.5 ---
06 Kasım -- 22.gün --- 36.5 --- ***
07 Kasım -- 23.gün --- 36.6 --- akıntı fazla
08 Kasım -- 24.gün --- 36.4 --- akıntı devam
09 Kasım -- 25.gün --- 36.6 --- akıntı devam
10 Kasım -- 26.gün --- 36.5 --- bulantı çok

güaydın güzeller dükkana geldim bugün ama birazdan hastaneye gidicez dosyamdan alacagım bi iki tahlil raporu var lazım oluyo onları alıp geldem:hulya:

mürüşümmm tabloma bi el at yafrim be yaa opuyorumnanaktan
ne deeyo kaydirigubbakcemile3
ama sankim ben regl olcam gibi hissediom :bbo:

cosmo cum geçmiş olsun kuşummm... sıcak bişiler iç, kendini sıcak tut tatlım.
salgın var zaten. kendini iyi korumalısın. tekrar geçmiş olsun umarım çabucak atlatırsın canım benim opuyorumnanaktan

kızlar bir uğramış gitmişsiniz valla bende bu ara bi bakıp kayboluyorum kusura bakmayın kasıklarımda dinmek binmeyen ağrı devam ediyor ctesi akşam doktora gittim ama ssk da problem çıkınca hiç bulaşmayım dedim özele bide vucudumda sinek ısırması gibi kabartılar çıktı nasılda kaşınıyor sormayın gitsin çıldırtıyor beni birkaç sene öncede böyle bişey yaşamıştım karaciğerimden kaynaklanmıştı 3 ay sürekli yasmin kullanınca karaciğerdeki sorun tekrarladı büyük ihtimal birkaç güne ssk mı düzelttirip doktora gidicem bakalım ama çok üzgünüm diğer tedavim yeni bitmiş ve bende bebek için çalışmalara başlıyacaktım şimdi bide bu tedavi çıkarsa sanırım bir süre daha bebek yok bana :((
gecmiş olsuncanım

huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kimse yokmuuuuuuu ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ya işyerimi su bastı geçen haftaa pelt oldu bi sürü cihaz fuara katıldık aynı zamanda koşturmaca huşusu içinde geçti bütün haftammm oofffffffffff oofffffffffffffffffffff kocişin benim üzerimde dolanan uğursuzluklara istinaden mevlüt okuttum yani şaka gibi geçiyor zaman
yarında laboratuvarı taşımaya başlıycazz çok iş var çokkkkkkkkkkkkkkkk oofffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffff
reglim ne zaman gelcek belirsizzz kimyasaldan sonra dengem bozuldu sanki çok dengeliymişim gibi :roflol:

fırsat bulunca ateş topikine iki çiziktirip kaçıyorum valla gelemiyorum yanii kusura bakmayın emii herbirinizi öpüyomm tez vakit teyze yapın beni nnnennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
koly gelsın canm sana geçmiş olsun yorma kndını fasla

mürüşümmm tabloma bi el at yafrim be yaa opuyorumnanaktan
ne deeyo kaydirigubbakcemile3
ama sankim ben regl olcam gibi hissediom :bbo:
evet canım tablonn düşş göstrmesi ii bı haber degil ama beklmkten baska crmz yok artık cıkması lazmdı lablon düşüş göstermye baslmş

kızlar ben hala adet olmadım 8inde olmam gerekiodu....
ya yine pcodan dolayı adet tarihim şaştı yada hamileyim....

Back
X