Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım be bazen çok bunalıyoruz yoruluyoruz ama tek iş olsunda çalışalım dimi allahım bize helalinden kolayından azdırmayanından bol rızıklar versin :Saruboceq:ne yoğun bir gündür bugün böyle
her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur Allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısıyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:
amin canım benim hepimize ediyorum bundan sonrada paylaşıcam dualarımı sizinle ara ara :hulya:livaza canım ya sen bugün ne güzel dualar ediyorsun
böyle okuyunca içim ferahlıyor inankı
Rabbim kabul eylesin dualarını
sagolasın canım sizi sıkmadan ara ara paylaşıyım diyorum böyle dualar kaydirigubbakcemile5aminnnn livaza canım yaaa ağlayacaktım nerdeyse ne kadar içten yazmışsın gönlüne sağlık
hoş geldin canım nasılsınnnnnnnnn opuyorumnanaktanslm kızlar ben aranıza yeni katıldım
canım ya bu aralaar işleri yogun arkadaşalrın gelen bakmakla yatiniyor bakıp kaçılıyo çogu arkadaşımız piyasada yok eee haliyle bi boşluk var biz yine olanlarla konuşalım kaydirigubbakcemile5kızlar sohbetınıze doyum olmuyor.bu aralar burası nıye boyle anlamadım
canım cif cif uzun zamandır yok bide öbür topikten esengülüm vardı o yok fstone yok kity dünde yoktu herhalde olan ugruyor mutlaka topige ama .kızlar ya civciv ve kity den haber varmı
epeydir ortalıkta yoklar
merak ediyorum onları
evet ya aynen oyle canımcanım ya bu aralaar işleri yogun arkadaşalrın gelen bakmakla yatiniyor bakıp kaçılıyo çogu arkadaşımız piyasada yok eee haliyle bi boşluk var biz yine olanlarla konuşalım kaydirigubbakcemile5
meraba tatlımben varım oyacım
kızlar ya civciv ve kity den haber varmı
epeydir ortalıkta yoklar
merak ediyorum onları
ninik sadece sabah geldi ve aynı anda gittiçiçek, ninik, cosmo,stella, say say bitmez
artık kızlar hiç uğramaz oldu topiğe akannehir