Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

KIZ DELİ NİYE KÜSEYİM kaydirigubbakcemile3
Sayfayı açık bırakıp yemeğe gittim geldm
Ekşici seni cokacimcoook
Lekelenmen durmuş sevndm senın adına.. çünkü allah korusun kötü bişey olsa kanamaya çevirirdi
SLM CANM HG NE BILIYIM SESIN CIKMADIDA KENDI KNDIME KONUSUP DRDUM HEE SİZ ÖLE DEYINCE CANM EKŞİ CEKTİ DURDU EVT GELMYR LEKE YARIN BELLI OLCK İŞTE
meraba canım ıyılık
sen napıyosun
bende bu gun doktora gıttım 5haftalıkm ış bebeyım.ultrasondada gozuktu:emir_bebek:
HADİ HAYRLISI CANM SENLEDE KIRKMZ KARISACAK kaydirigubbakcemile3 COSMO GİBİ
kımse yok ben de gıdıyım hadı hepınızı optum

GELDIM CANM

müro nbr yavruuuuuu nasıl gidiyo bakemmmm ben sonucumu aldım geldim durumu iyiymiş bebeğimin korkulcak bişey yok dedi dr hayırlısıyla atlattım çok mutluyum

müro nbr yavruuuuuu nasıl gidiyo bakemmmm ben sonucumu aldım geldim durumu iyiymiş bebeğimin korkulcak bişey yok dedi dr hayırlısıyla atlattım çok mutluyum
ii dir canm senden naber kımse yoktu bende öle eskı sayfada kalmsım canm görmedım yanı anlcagın yazdgnı hadi sevındım canm darsııs benm basıma
hadi ben gelcem birazdan zaten sohbetinize de doyum olmuyo ne iştir anlamadım
evet cnm kımse glıp gtmyr bu aralar

her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:

her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amin aminnnnnnn

Back
X