Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM CANM HG NE BILIYIM SESIN CIKMADIDA KENDI KNDIME KONUSUP DRDUM HEE SİZ ÖLE DEYINCE CANM EKŞİ CEKTİ DURDU EVT GELMYR LEKE YARIN BELLI OLCK İŞTEKIZ DELİ NİYE KÜSEYİM kaydirigubbakcemile3
Sayfayı açık bırakıp yemeğe gittim geldm
Ekşici seni cokacimcoook
Lekelenmen durmuş sevndm senın adına.. çünkü allah korusun kötü bişey olsa kanamaya çevirirdi
HADİ HAYRLISI CANM SENLEDE KIRKMZ KARISACAK kaydirigubbakcemile3 COSMO GİBİmeraba canım ıyılık
sen napıyosun
bende bu gun doktora gıttım 5haftalıkm ış bebeyım.ultrasondada gozuktu![]()
kımse yok ben de gıdıyım hadı hepınızı optum
meraba arkadaşlar nasılsınız
güzel haberler varmı
müro iyi olmaya çalışıyorum canım
artık bebek meselesini rafa kaldırdık bi süreliğine
ii dir canm senden naber kımse yoktu bende öle eskı sayfada kalmsım canm görmedım yanı anlcagın yazdgnı hadi sevındım canm darsııs benm basımamüro nbr yavruuuuuu nasıl gidiyo bakemmmm ben sonucumu aldım geldim durumu iyiymiş bebeğimin korkulcak bişey yok dedi dr hayırlısıyla atlattım çok mutluyum
evet cnm kımse glıp gtmyr bu aralarhadi ben gelcem birazdan zaten sohbetinize de doyum olmuyo ne iştir anlamadım
inş mürocum darısı hepiniz başına sağlıkla gelir inş yavrularımızzzz
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:
her borçluyu sıkıtıdan kurtaran her kederlinin gönlünü sevindiren her tutkuluyu kurtaran bütün gizli şeyleri bilen diledigi şeye ol deyince hemen oluveren ve en sonunda ona dönecegimiz cenab-ı hakka hamdü senalar olsun bütün tesbih ve dualarımız ona mahsustur allahım sen herkesin gönlünün muradını hayırlısyla ver en kısa zamanda amin :Saruboceq:
canım bundan sonra elimden geldikçe sizinle dua paylaşıyım diyorum inşallah sizlerde böylece amin deyip katılmış olursunuz duamıza olurmukaydirigubbakcemile5aminnnnnnnnnnn:Saruboceq: