Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ama moralını bozma hemn cok bı dÜŞÜŞ yok zaten 2,3 drce bı dÜŞÜŞ olmms canm beklcez artık baska belrtı vrmı sende bulntı psıkolojık

Ama moralİnİ bozma hemn cok bİ dÜŞÜŞ yok zaten 2,3 drce bı dÜŞÜŞ olmms canm beklcez artık baska belrtı vrmı sende bulntı psİkolojık

yok canım yumurtlamadan beri devam ediyor. piskolojik oldugunu sanmıyorum. yada üşüttüm.
belirtilere pek bakmıyorum ama şunlar var,
akıntım çok
göğüslerim şiş ve agrıyorlar
idrarımda kum gibi tortular var,
göbek deliği çevrem ara ara sancıyor
kasıklarda nadiren batma.

neyse düşüş olmamasını beklicez artık :)
teşekkürler canım benim...

yok canım yumurtlamadan beri devam ediyor. Piskolojik oldugunu sanmıyorum. Yada üşüttüm.
Belirtilere pek bakmıyorum ama şunlar var,
akıntım çok
göğüslerim şiş ve agrıyorlar
idrarımda kum gibi tortular var,
göbek deliği çevrem ara ara sancıyor
kasıklarda nadiren batma.

Neyse düşüş olmamasını beklicez artık :)
teşekkürler canım benim...
canm belrtlerın uyyr bulntı üşütmnden dolyı olblr ama dgr belrtlerın uyyr baklım ateşin yarın ne göstrecek eger dahada düşş gosterrse hastlncksın demkkı yükselirse ii haber dekki ama havaların dengesızlıgınıde göz önune almak gerekir dimi o yuzden morlnı bosma canm yaa

yok canım yapmadım..
Iice geçsin öle yapıcam..
Valla direk o psikolojiye girmek istemiorum...
hg isolde hakklısın canm bras gecmesını beklmk en ıyısı ben hiç umutlnmdm ölesıne yapyım dedım gunumdeydı ama gecen ay erkn adet oldgm ıcın belkıde gun degldı gecmşti

Kızlar bir uğramış gitmişsiniz valla bende bu ara bi bakıp kayboluyorum kusura bakmayın kasıklarımda dinmek binmeyen ağrı devam ediyor ctesi akşam doktora gittim ama ssk da problem çıkınca hiç bulaşmayım dedim özele bide vucudumda sinek ısırması gibi kabartılar çıktı nasılda kaşınıyor sormayın gitsin çıldırtıyor beni birkaç sene öncede böyle bişey yaşamıştım karaciğerimden kaynaklanmıştı 3 ay sürekli yasmin kullanınca karaciğerdeki sorun tekrarladı büyük ihtimal birkaç güne ssk mı düzelttirip doktora gidicem bakalım ama çok üzgünüm diğer tedavim yeni bitmiş ve bende bebek için çalışmalara başlıyacaktım şimdi bide bu tedavi çıkarsa sanırım bir süre daha bebek yok bana :((

üzüldüm deryacım cok gecmiş olsun canım a.s.:1hug:Şenizopuyorumnanaktan

gunaydın kızlar opuyorumnanaktan

mücüm hersey yolunda gidecek bidenem korkma Şeniz:1hug:

cosmosum yinemi hasta oldun bidenem gecmiş olsun :1hug:a.s.

Back
X