HADİ KIZLAR GELİN BİRLİKTE OVULASYON TEST TAKİBİ YAPALIM

Kiz 1 ay full ilişki nedir hahahah
Napcaz 😂😂😂biz geçen ay ful ilişki oldu olmadı bu ayda 17 sinden beri senin gibi bir boş bir dolu bakalım
Bu arada ben yumurtlama masajı yapıyorum avokado ceviz muz havuc yiyorum sende yap canım ha bide brokoli ve ıspanak ye muhakkak folik asit kullanıyor musun

Kiz 1 ay full ilişki nedir hahahah

Bu arada ben yumurtlama masajı yapıyorum avokado ceviz muz havuc yiyorum sende yap canım ha bide brokoli ve ıspanak ye muhakkak folik asit kullanıyor musun
😂😂😂Şansa bırakmayalım dedik olmadı yok aralığın 4 ünde gidicem folik asit için kadın doğuma bişey yemiyorum ekstra

😂😂😂Şansa bırakmayalım dedik olmadı yok aralığın 4 ünde gidicem folik asit için kadın doğuma bişey yemiyorum ekstra
Dediklerimi uygula bence ben bugün ilk o masajı yaptım şimdi kasiklarim böyle ağrıyor hafiften ise mi yarıyor ki acaba

Laboquick markası
Benimde o marka ne kadar zor bı markaymiş ya sizinde benim gibi hep silik ikinci çok az belli diğer ovulasyon testleri nasıl canlı sizin kaçıncı gününüzde gördunuz pik regliniz kaç gün sürüyor benim 16 ci günüm halen yok hiç bişey

Benimde o marka ne kadar zor bı markaymiş ya sizinde benim gibi hep silik ikinci çok az belli diğer ovulasyon testleri nasıl canlı sizin kaçıncı gününüzde gördunuz pik regliniz kaç gün sürüyor benim 16 ci günüm halen yok hiç bişey
Bende 16.gunde biraz da az silik gibi belki piktir diye düşündüm .30 gün de bir regl oluyorum .Bu test tam bi koyulasma göstermedi ama bir 16 sında yumurtlama ağrısı da yaşadım sağ kasığımda özellikle .

Bende 16.gunde biraz da az silik gibi belki piktir diye düşündüm .30 gün de bir regl oluyorum .Bu test tam bi koyulasma göstermedi ama bir 16 sında yumurtlama ağrısı da yaşadım sağ kasığımda özellikle .
Benimde 2 saattir sağ kasığımda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor akıntım zaten epeydir var anlamadım benim testlerde de bişey çıkmıyor gördün mü benim testleri 🤔bu testler çok sinir bozucuymuş bu ayda olmazsa başka marka var onu alacam üstteki dün alttaki bugün

Eklentiler

• 1000003289.jpg
    1000003289.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 3
X