17 18 değerlendirdik ama 19 değerlendirmedik .17.11 de pik olmuş o günü 18 ve 19u degerlendirmissindir umarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17 18 değerlendirdik ama 19 değerlendirmedik .17.11 de pik olmuş o günü 18 ve 19u degerlendirmissindir umarim
Geç kalmış sayılmazsın değerlendir hahahah17 18 değerlendirdik ama 19 değerlendirmedik .
Eşime dedim yarın değerlendirirz dedi uyuduGeç kalmış sayılmazsın değerlendir hahahah
Anladım canım inşallah tutmuştur darısı başıma inşallah bende pik görürüm hemencik umarimEşime dedim yarın değerlendirirz dedi uyudu
İnşallah sen ne kadardır istiyorsunAnladım canım inşallah tutmuştur darısı başıma inşallah bende pik görürüm hemencik umarim
İnşallah sen ne
Bir iki aydır daha yeni canimİnşallah sen ne kadardır istiyorsun
Çok az hareketlilik sorunu varmış ama bunu sadece 1 doktor söyledi 4 5 doktora gösterdim gün aşırı değerlendiriyoruz garanti olsun diyeİnşallah canım benim değerlendir sperm sorunu yoksa 3 gün üst üste değerlendir testinde yapmaya devam et
O zaman 3 günü de değerlendir canim senÇok az hareketlilik sorunu varmış ama bunu sadece 1 doktor söyledi 4 5 doktora gösterdim gün aşırı değerlendiriyoruz garanti olsun diye
Bu test genelde birden gösteriyor pozitif galiba adet döngün nedir14 cü günüm testim yaptım az önce yine tek çizgi şaka gibi gerçekten
Canim normalde 30 günde 1 oluyordum bu ay 27 güne düştüBu test genelde birden gösteriyor pozitif galiba adet döngün nedir
Anladım canım benim duzensizCanim normalde 30 günde 1 oluyordum bu ay 27 güne düştü
Seninkiler ne güzel rengi var benimkisi gibi değil bende uygulamaya kaydedeyim ilişkileriEki Görüntüle 3506979
Ben değerlendirmemi kalp şekilde isaretliyorum bak benim 3. Testim S slaslasla
Bende uygulamada var kız böyle çıkması değil mesele pik olsun hahahaSeninkiler ne güzel rengi var benimkisi gibi değil bende uygulamaya kaydedeyim ilişkileri
Öyle yaptım 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdim bugün de test böyle çıktı çatlama olmuş muO zaman 3 günü de değerlendir canim sen
İlkler gibi silik olması gerekir diye düşünüyorum bugünü de değerlendir istersenÖyle yaptım 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdim bugün de test böyle çıktı çatlama olmuş mu
Yarında bir test yapayım o zaman birde bu ay ilk defa 3 gün üst üste yumurtlama akıntısı gördüm normalde hep 1 gün olurdu sizce neden olabilirİlkler gibi silik olması gerekir diye düşünüyorum bugünü de değerlendir istersen
BilemiyorumAy benim test siparişte henüz eve gelmedi adetim biteli 2 gün oldu geç mi kaldım acaba başlamak için