- 19 Ekim 2024
- 609
- 183
Bugünde böyle akşam yapayom mi yoksa yarın mi yapayım çıkar mi çıkmaz mı 18 ci günüm sen naptın canımAyy bende ona şaşırdım hahahha inşallah görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünde böyle akşam yapayom mi yoksa yarın mi yapayım çıkar mi çıkmaz mı 18 ci günüm sen naptın canımAyy bende ona şaşırdım hahahha inşallah görürüz
Adetin itibarıyla 21 .gün bi Kadın soğuma git bence yumurtlama olmuş mu diye test ver .Progesteron,Prolaktin,Tsh baktır yumurtladıysan bu testlerden belli olurBöyle çıktı bugünde yine yok demi akşam yapsam değişir mi ki değişmez herhalde 18 ci günüm
28 güne randevu aldım başka yok gidicem reglden 3 gün önce bugün aşırı derecede ağrım var kasiklardaAdetin itibarıyla 21 .gün bi Kadın soğuma git bence yumurtlama olmuş mu diye test ver .Progesteron,Prolaktin,Tsh baktır yumurtladıysan bu testlerden belli olur
Sizin diğer testlerinşze göre koyulaşma var değerlendirin mutlaka ama test yaomaya devam edin lütfen bıtakmayın bazen geç yumurtlama olabiliyor üstteya yazmış bi arkadaş adetin 48. Günü Yumurtlamış görmedinlz mi olabiliyır unudunuzu yitirmeyşn sanki bikaç gğne dahada koyulaşıcak gibi duruyor testinizBöyle çıktı bugünde yine yok demi akşam yapsam değişir mi ki değişmez herhalde 18 ci günüm
Benim 30 31 günde reglim oluyor işte Aralık 7 Dide regl olucam hiç sıkıntım yok reglimde uzamaz bakalım bugün bidaha deneyim akşam bide 21.gunu denerim olmasa yapacak bişey yokSizin diğer testlerinşze göre koyulaşma var değerlendirin mutlaka ama test yaomaya devam edin lütfen bıtakmayın bazen geç yumurtlama olabiliyor üstteya yazmış bi arkadaş adetin 48. Günü Yumurtlamış görmedinlz mi olabiliyır unudunuzu yitirmeyşn sanki bikaç gğne dahada koyulaşıcak gibi duruyor testiniz
Benim 30 31 günde reglim oluyor işte Aralık 7 Dide regl olucam hiç sıkıntım yok reglimde uzamaz bakalım bugün bidaha deneyim akşam bide 21.gunu denerim olmasa yapacak bişey yok
Dene canım tabii ki diyorum ya bazen geç yumurtlama olabiliyor ama diğer testlerine göre daha koyu geldi bana sen yinede değerlendirmelerini yapBenim 30 31 günde reglim oluyor işte Aralık 7 Dide regl olucam hiç sıkıntım yok reglimde uzamaz bakalım bugün bidaha deneyim akşam bide 21.gunu denerim olmasa yapacak bişey yok
Evet canım diğerlerine göre çok fark var sorun 5 tane ovulasyon testim kaldı bugün akşam bir tane daha yapsam 21. Güne kadar kalıyor başka kalmıyor ondan sonrada artık olmaz diye tahmin ediyorum bugün ki çok aklımı bulandırdi o yüzden bide akşam yapayım normalde günde 1 kez yapıyorum çok teşekkür ederim banada vakit ayırıp yazdığın içinDene canım tabii ki diyorum ya bazen geç yumurtlama olabiliyor ama diğer testlerine göre daha koyu geldi bana sen yinede değerlendirmelerini yap
Rica ederim ne demek inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet canım diğerlerine göre çok fark var sorun 5 tane ovulasyon testim kaldı bugün akşam bir tane daha yapsam 21. Güne kadar kalıyor başka kalmıyor ondan sonrada artık olmaz diye tahmin ediyorum bugün ki çok aklımı bulandırdi o yüzden bide akşam yapayım normalde günde 1 kez yapıyorum çok teşekkür ederim banada vakit ayırıp yazdığın için
Kız baya koyu çıkmış hahahah ben daha yapmadım yapacam bir iki saate gorcez hahahaEvet canım diğerlerine göre çok fark var sorun 5 tane ovulasyon testim kaldı bugün akşam bir tane daha yapsam 21. Güne kadar kalıyor başka kalmıyor ondan sonrada artık olmaz diye tahmin ediyorum bugün ki çok aklımı bulandırdi o yüzden bide akşam yapayım normalde günde 1 kez yapıyorum çok teşekkür ederim banada vakit ayırıp yazdığın için
Kız nerdesin sen gözüm seni arıyor nerde ne yaptı diye koyu çıktıda bakalım sonuç nereye gidecek bende yarım saat sonra bidaha yapacam ortak buluşalım akşam o zaman burdaKız baya koyu çıkmış hahahah ben daha yapmadım yapacam bir iki saate gorcez hahaha
Ahhaha yaptım ben silik yaKız nerdesin sen gözüm seni arıyor nerde ne yaptı diye koyu çıktıda bakalım sonuç nereye gidecek bende yarım saat sonra bidaha yapacam ortak buluşalım akşam o zaman burda
Ay niye silik oluyor bunlar daha benimkisi bugün üstteki sabah alttaki az önceAhhaha yaptım ben silik ya Eki Görüntüle 3509238
Sabahki baya koyu degerlendirdinmiAy niye silik oluyor bunlar daha benimkisi bugün üstteki sabah alttaki az önce
Konu açtım dur bakalım ne derler yok değerlendirmedim 21 inde en son oldu bide yarın olucakSabahki baya koyu degerlendirdinmi
Kiz değerlendir hahahahKonu açtım dur bakalım ne derler yok değerlendirmedim 21 inde en son oldu bide yarın olucak
Eşim gece çalışıyor canım o yüzden bugün iptalKiz değerlendir hahahah
Ay tüh bende açtım konu bakalım ne dicekler ben olmazsa bu ay innovita almayı düşünüyorum sen ne alacaksinEşim gece çalışıyor canım o yüzden bugün iptal
Bende onu alacam bu seferde olmazsaAy tüh bende açtım konu bakalım ne dicekler ben olmazsa bu ay innovita almayı düşünüyorum sen ne alacaksin
Hahahah testim daha var ya 20 tane testim var 5 tane falan kala alırım benBende onu alacam bu seferde olmazsa
Maşallah kaçli aldın ben 20 li aldım 4 tane kaldı zaten testlerim bittikten sonra 9 gün sonra regl oluyorum olursam regl sipariş vericem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda aminHahahah testim daha var ya 20 tane testim var 5 tane falan kala alırım ben