İnşallah ben bu ay çok olumlu düşünüyorum kendimi kasmadanEn mantıklısı kuzum bakalım inşallah görücez çift çizgileri az önce çok şiddetli sol kasık ağrım vardı şuna yalan oldu böyle gidip gidip geliyor deli olcam
Amin amin inşallah test yapmayı düşünüyor musun ?İnşallah ben bu ay çok olumlu düşünüyorum kendimi kasmadaninşallah da bebişlerimiz sağlıkla rahmimize konmuştur bize sürpriz yaparlar
Şuan 7 gün var adetime. En az 4 gün kalsın öyle yaparım ben duramam kesinAmin amin inşallah test yapmayı düşünüyor musun ?
Ben aldım yapıyorum en erken yumurtlamadan sonra 7 günde gördüm yarın da 7 gün oluyor bakalım sabah ne çıkıcakŞuan 7 gün var adetime. En az 4 gün kalsın öyle yaparım ben duramam kesinpredictor early alırım o iyi sonuç verir
Yarın sabah bi test yap istersen umarım hamişsindirHiç bir belirtim yok. Bugün adet olmam gerekiyordu. Tabi gecikme olmazsa onu bilemem.
Hadi yaBen aldım yapıyorum en erken yumurtlamadan sonra 7 günde gördüm yarın da 7 gün oluyor bakalım sabah ne çıkıcak
Sen neden bana cevap vermedinYarın sabah bi test yap istersen umarım hamişsindir
İnşallah kuzumHadi yaaramızda 1 gün var demekki. Benim 6 gün kaldı. Yumurtlamadan da 8 gün geçti. Ama yine de en azından pazartesiyi bekkiycem
Neee zaman yazdın aşkım görmedimmm nereye yazdınnnnnn seni aradım bulamadım ben burdaaaaaaa nerdesin senSen neden bana cevap vermedin
Bu konuna ilk yorumu ben yapmıştımNeee zaman yazdın aşkım görmedimmm nereye yazdınnnnnn seni aradım bulamadım ben burdaaaaaaa nerdesin sen
Aşkımmmmmmmm kurban olurum özür dilerim valla görmedim ben seni o kadar aradım bulamadım yavrum görsem yazmaz mıyım ? Sonuca üzüldüm doğrusu test yapmış mıydın acaba ? Özledim seniiiiiiiKuzummm bu ay belirti üstüne belirti yaşadım yetmezmiş gibi 3 gün gecikme veeee sonuç hüsran
Canım yarın sabah tekrar yap hamile olabilirsin anlattıkların belirtiler onu gösteriyor. 10 gün olmuş sanırım daha yumurtlamadan sonra çok net göremezsin zaten varsa bile fotoğrafını at istersen bakalımKızlar ben ovulasyon takibi yaptım 19-20 pil 21 inde silikleşti herhalde çatlama olmuştur diye düşünüyorum 18-19-21 ilişki oldu değerlendirdik 22. Ünde çok fazla kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşadım sadece iki gün sık tuvalete çıkmam oldu bu hafta da ara ara kasık ve geçmeyen bel ağrım var bugüne reglime 3 gün var test yapayım derim kaset test yaptım negatif gibi bir kaç saat sonra burnunuzun dibine sokarsanız ince bi çizgi çıktı sizce nedir ? Daha önce hiç gebelik yaşamadım 1 seneden beri de deniyoruz
Resimde çok zor görünüyor gibi gerçekte de böyle ama görmek için kör oldum acaba görmek istediğim için mi görüyorumCanım yarın sabah tekrar yap hamile olabilirsin anlattıkların belirtiler onu gösteriyor. 10 gün olmuş sanırım daha yumurtlamadan sonra çok net göremezsin zaten varsa bile fotoğrafını at istersen bakalım
Yok görünüyor zaten evet var gibi benimde ilk zamanlar 2 saat sonra çıkmıştı çizgi ertesi gün tekrar yaptım hemen çıktı yarın tekrar yap inşallah hamişsindirResimde çok zor görünüyor gibi gerçekte de böyle ama görmek için kör oldum acaba görmek istediğim için mi görüyorum
Ay canım inşallah çok istiyorum inşallah vardır bel ağrım kaldı sadece başka bir belirtim de kalmadı korkmuyor da değilim akıntı filan da olmadı inşallah vardırYok görünüyor zaten evet var gibi benimde ilk zamanlar 2 saat sonra çıkmıştı çizgi ertesi gün tekrar yaptım hemen çıktı yarın tekrar yap inşallah hamişsindir