Hadi Kizlar Bebeklerinizin Dogum Tarihini Yazin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde 13.04.2008 pazar gunu bakalim ne olacak ama bende sanmiyorum cunku hic birimiz bilemeyiz ki sezeryan falan olursa bide degisir yani bu tarih

gayecim benimde 4 nisan vermişşler di dogum tarihi 8 nisana kadar bekledim gelmeyince sezeryanla aldırdım zaten verilen tarihte bebeklerin%5 doguyormuş
benim gibi acele etme derim sana en iyisi normal dogum bence

hayırlısıyla oğluşumuz 20 nisanda gelicek,
ama sezeryan olacağı için biraz daha erken gelebilir,

benimde oğlum olacakmış 24 nisanda doğacak inşallah ama 3lü testi yaptırdım ultrason normal herşey yolunda çıktı ama kanı tekrar istediler ikiliyi de yaptırdım temiz çıkmıştı inşallah bi sorun çıkmaz benim için dua edin kızlar sabah tekrar gidecem

Benim Güzeller Güzelim 19 Nisan Da Gelicek Işallahhh Sağlikla

benimde bebişim doktorumuzun dediğine göre 12 nisanda yanımızda olcak inşallah:)

merhaba benimde prensim 07.04.2008 tarihinde gelicekmiş. inşallah prensimi dört gözle bekliyorum...

slm kızlar benim de 25 nisan da olucak kısmetse tontiş oğluşum hayırlısı ve sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah

oğlum 11-16 nisan tarihlerinde inşallah dünyaya merhaba diyecek...

20.01 .2008 tabi on gün erken on gün gec bakalım nolcak bene ocak başı aralık sonu gibi biraz erken olcak gibi geliyor

benim bebeğim 20 nisan ama gönlüm 3 gün geç gelsin 23 nisan olsun özel bir günde doğsun annesi gibi bende yılbaşı gecesi doğmuşum ne güzel olur demi kızlar. kısmet yinede sağlıkla gelsin bebişim.(allahım hepinizi bir avazda kurtarsın kızlar::))

10nisan benimkide normal istiyorum inş normal our kızlar hepberabar hastanede buluşuruz artık medicnada lcm ben haznedarda

benim kızımın doğumuda 21.04 gözüküyor ama bakalım kucağıma ne zaman alırım.allah hayırlısıyla herkesin bebeğini kucağını almayı nasip etsin

RABBİM HAYIRLISI İLE KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN KIZLAR

tabii darısı başımıza
Bizede bebek isteyenlere de dua edin
Allah dualarımızı kabul eder inşallah

kızlar sanırım nısan ayının ılk bebegı benden gelcekkkk. nısan 5 dıyor doktorumuzzz. artık ben yolu acıcam arkamdan teker teker gelceksınız ınsallah:)

bana 10 nisan dedi doktor ama nette hesaplıyorum başka sonuç çıkıyor hangısı dogru acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…