Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayyyyyyyyyy yüz binkere maşallah rabbim sağlık sıhhat nasip etsin ömrü boyunca mutlu olsun inşallah.içimin yağları eridi rabbim bana da böyle tatlı bi evlat nasip eder inşallah amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.inan çok şanslısın.
ayyyyyyyyyy yüz binkere maşallah rabbim sağlık sıhhat nasip etsin ömrü boyunca mutlu olsun inşallah.içimin yağları eridi rabbim bana da böyle tatlı bi evlat nasip eder inşallah amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn.inan çok şanslısın.
amin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.. inşallah dualarınız kabul olur bööle bir dünya tatlısı yavrunuz olur.. bu arada bende kayseriliyim, hemşeriyiz:)
massallah ogluna cok tatliymis hele son resminiz harika bu arada memleketimde ve esimin mimarisini ve insaatini yaptigi bir hastanede bu kadar iyi sartlarda bir dogum gerceklestirdigin icin gurur duydum valla demek buyuk sehirler kadar iyiymis duzcemizin hastanesi de gerci ben su an cok uzaktayim ordan ama