Hadi Kizlar Bebeklerinizin Dogum Tarihini Yazin

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar usuruma bakmayın ben doğum çoktan yaptım oğlumu 05,04,2005 te dünyaya getirdim sizlerle paylaşmak istedim inşllah sizlerde hayırlısıyla doğum yaparsınız allah yardımcınız olsn ben ist.zeynep

benimkide 12.04.2008 inşallah. ama benim zeki kocam 23.04 istiyo. hem çocuk bayramı hem de çarşambaya denk geliyor ya babalık iznini haftasonu tatiliyle birleştircek aklısıra :) Duaları tutacakmı bakalım.

kızlarr sanırım nısan ayı acılısını benım kızım yapıcak. ınsallah 2 nısan da beklıyoruz. artık ben deneyımlı olarak sıze anlatırım tabıı hersey yolunda gıderse. ay sımdıden cok heyecanlanıyorum bılmem o an neler olur.

merhaba ben forma yeni katıldım benimde 22,04,2008 dedi doktorumuz bakalım hayırlısı

kızlar eğer kızım tutturabilirse 23 nisan bebişi olucak benimkisi
allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin...

Bizim dogum tarihimiz 21.04.2008, hayirlisi bakalim. Herkes erkek cocugu daha gec gelir diyor. Eger 30.04. e kadar beklerse babasiyla birlikte kutlar dogum gününü.:))

benim bebişte normal doğumda 9 nisan sezaryanda tabi değişiyor ozamanda 1 nisan. size güzel bi şakayla gelirim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…