Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar usuruma bakmayın ben doğum çoktan yaptım oğlumu 05,04,2005 te dünyaya getirdim sizlerle paylaşmak istedim inşllah sizlerde hayırlısıyla doğum yaparsınız allah yardımcınız olsn ben ist.zeynep
benimkide 12.04.2008 inşallah. ama benim zeki kocam 23.04 istiyo. hem çocuk bayramı hem de çarşambaya denk geliyor ya babalık iznini haftasonu tatiliyle birleştircek aklısıra :) Duaları tutacakmı bakalım.
kızlarr sanırım nısan ayı acılısını benım kızım yapıcak. ınsallah 2 nısan da beklıyoruz. artık ben deneyımlı olarak sıze anlatırım tabıı hersey yolunda gıderse. ay sımdıden cok heyecanlanıyorum bılmem o an neler olur.
Bizim dogum tarihimiz 21.04.2008, hayirlisi bakalim. Herkes erkek cocugu daha gec gelir diyor. Eger 30.04. e kadar beklerse babasiyla birlikte kutlar dogum gününü.:))