Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Bu ay oldu oldu bızım olmadı 6 ay yok surıyeye gırecek sınırda suan arada gıdıyor gelıyor eve ınsallah olur ısteyen herkesın
Bende aynı durumdayım 6 ay yok Suriyeye gitti benimde bu ay oldu oldu olmadı 6 ay sonrasını bekleyeceğiz malesef. Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah senin bata kaç günün vardı?

6 sı kuzum bat. Ama 1 ınde tekrar yumurtladım. Dun gece catladı. Bugun akıntım var ama yapıskan akıntı degıl beyaz yumurta beyazı kıvamlı bı akıntı neden olur kı acaba. 7 sınde kadın doguma gıdıcem randevu aldım.

Amin canımmm

Benimde 16 sı dün geceden beri kasıklarımda geçmeyen hafif hafif hissettiren nedenini bilmediğim ağrı var öyle akıntım falanda yok. Seninkini bilemedim canım

Benimde 16 sı dün geceden beri kasıklarımda geçmeyen hafif hafif hissettiren nedenini bilmediğim ağrı var öyle akıntım falanda yok. Seninkini bilemedim canım
Valla kuzum kasık agrısı hamılelık belırtısı olabılır soylede bısı var ben bı hafta kasık agrısı cektım ıkıncıye yumurtladım herkesın degısıyo ama umarım hayırlı haberler alırsın alırız

İnşallah ya dualaşalım mm

Sevgili Mia ne durumdasın bat günündü sanırım
Kuzumm gelen gıden yok. Kadın dogum randevumdan cıktım sımdı. Alttan muayene ıle baktı kıst mıst sukur yok yumurtam cokmus ondan ıkı kez yumurtluyomusum kan verdım 4 saate bellı olacak ne var ne yok bakalıö

Sevindim senin adına hadi hayırlı haberlerini alırsın inşallah

Sevgili Mia ne durumdasın bat günündü sanırım
Kan sonucumda cıktı d vıtamını harıc hıcbır sorun yok dedı. D vıtamını ıcın damlaya basladık. Cıft yumurtlama yasadım bu ay. Ilk yumurtlamada dollenme yok ıkımcı yumurtlama 2 eylul onda olabılır suan rahme tutunmadıgı ıcın daha goremeyız ya da kanda cıkmaz dedı. 10 gune net sonuc alırız dedı. 10 gun daha beklıyoruz bakalım.

Çok güzel

Merhaba hanımlar sonuçlarınız ne acaba şuan bende sizin durumunuzdayım test yapmadım henüz ?

Var mı hayr haber?

Baş ağrısı var birde ama onu sıcağa bağlıyorum başka belirtim yok
Merhaba benimde bat 26sinda daha erkene cektigide olabiliyor.İki gun sag kasigim sancidi bugun vucudum cok zicak basim agriyor midem degisik halsizim.Usuttum mu yoksa bunun gebelikle bi ilgisi var mi merak ediyorum

Bide kizlar her ay gogus sizlamasi hassasiyet olurdu bu ay olmadi.Cok ilginc ya dokununca agrirdi hic hassaslasmadi bunun gebelikle ilgisi varmi ki

Merhabalar.regllerimin gunu genelde belli olmuyor bazen 30 32 35 hatta 37 günde geliyor ama her ay mutlaka olurum.bu ay kasik ağrım var cok fazla.bel ağrısı sık idrara cikma baya sık hatta alt karinda şişlik.ortalama 32gunu baz alarak regle iki gun kala test yaptim yani iki gun once silik bile cikmadi.bu arada haziranda kimyasal gebelik gecirdim

Bugun yarin regl olurum sanirim akıntım basladi bugun kremsi kivamda rengi de krem gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…