- 22 Şubat 2022
- 427
- 182
- 33
- 34
- Konu Sahibi ruyamsi9288
-
Bende aynı durumdayım 6 ay yok Suriyeye gitti benimde bu ay oldu oldu olmadı 6 ay sonrasını bekleyeceğiz malesef. Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah senin bata kaç günün vardı?Bu ay oldu oldu bızım olmadı 6 ay yoksurıyeye gırecek sınırda suan arada gıdıyor gelıyor eve ınsallah olur ısteyen herkesın
Amiiinn inşallah çok teşekkür ederimAllah kavustursun balım
6 sı kuzum bat. Ama 1 ınde tekrar yumurtladım. Dun gece catladı. Bugun akıntım var ama yapıskan akıntı degıl beyaz yumurta beyazı kıvamlı bı akıntı neden olur kı acaba. 7 sınde kadın doguma gıdıcem randevu aldım.Bende aynı durumdayım 6 ay yok Suriyeye gitti benimde bu ay oldu oldu olmadı 6 ay sonrasını bekleyeceğiz malesef. Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah senin bata kaç günün vardı?
Amin canımmmBende aynı durumdayım 6 ay yok Suriyeye gitti benimde bu ay oldu oldu olmadı 6 ay sonrasını bekleyeceğiz malesef. Rabbim ikimizinde kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı haberlerle inşallah senin bata kaç günün vardı?
Benimde 16 sı dün geceden beri kasıklarımda geçmeyen hafif hafif hissettiren nedenini bilmediğim ağrı var öyle akıntım falanda yok. Seninkini bilemedim canım6 sı kuzum bat. Ama 1 ınde tekrar yumurtladım. Dun gece catladı. Bugun akıntım var ama yapıskan akıntı degıl beyaz yumurta beyazı kıvamlı bı akıntı neden olur kı acaba. 7 sınde kadın doguma gıdıcem randevu aldım.
Valla kuzum kasık agrısı hamılelık belırtısı olabılır soylede bısı var ben bı hafta kasık agrısı cektım ıkıncıye yumurtladım herkesın degısıyo ama umarım hayırlı haberler alırsın alırızBenimde 16 sı dün geceden beri kasıklarımda geçmeyen hafif hafif hissettiren nedenini bilmediğim ağrı var öyle akıntım falanda yok. Seninkini bilemedim canım
İnşallah ya dualaşalım mmValla kuzum kasık agrısı hamılelık belırtısı olabılır soylede bısı var ben bı hafta kasık agrısı cektım ıkıncıye yumurtladım herkesın degısıyo ama umarım hayırlı haberler alırsın alırız
Dualaşalım kuzummmİnşallah ya dualaşalım mm
Sevgili Mia ne durumdasın bat günündü sanırımDualaşalım kuzummm
Kuzumm gelen gıden yok. Kadın dogum randevumdan cıktım sımdı. Alttan muayene ıle baktı kıst mıst sukur yok yumurtam cokmus ondan ıkı kez yumurtluyomusumSevgili Mia ne durumdasın bat günündü sanırım
Sevindim senin adına hadi hayırlı haberlerini alırsın inşallahKuzumm gelen gıden yok. Kadın dogum randevumdan cıktım sımdı. Alttan muayene ıle baktı kıst mıst sukur yok yumurtam cokmus ondan ıkı kez yumurtluyomusumkan verdım 4 saate bellı olacak ne var ne yok bakalıö
Kan sonucumda cıktı d vıtamını harıc hıcbır sorun yok dedı. D vıtamını ıcın damlaya basladık. Cıft yumurtlama yasadım bu ay. Ilk yumurtlamada dollenme yok ıkımcı yumurtlama 2 eylul onda olabılır suan rahme tutunmadıgı ıcın daha goremeyız ya da kanda cıkmaz dedı. 10 gune net sonuc alırız dedı. 10 gun daha beklıyoruz bakalım.Sevgili Mia ne durumdasın bat günündü sanırım
Çok güzelKan sonucumda cıktı d vıtamını harıc hıcbır sorun yok dedı. D vıtamını ıcın damlaya basladık. Cıft yumurtlama yasadım bu ay. Ilk yumurtlamada dollenme yok ıkımcı yumurtlama 2 eylul onda olabılır suan rahme tutunmadıgı ıcın daha goremeyız ya da kanda cıkmaz dedı. 10 gune net sonuc alırız dedı. 10 gun daha beklıyoruz bakalım.
Var mı hayr haber?Kan sonucumda cıktı d vıtamını harıc hıcbır sorun yok dedı. D vıtamını ıcın damlaya basladık. Cıft yumurtlama yasadım bu ay. Ilk yumurtlamada dollenme yok ıkımcı yumurtlama 2 eylul onda olabılır suan rahme tutunmadıgı ıcın daha goremeyız ya da kanda cıkmaz dedı. 10 gune net sonuc alırız dedı. 10 gun daha beklıyoruz bakalım.
Merhaba benimde bat 26sinda daha erkene cektigide olabiliyor.İki gun sag kasigim sancidi bugun vucudum cok zicak basim agriyor midem degisik halsizim.Usuttum mu yoksa bunun gebelikle bi ilgisi var mi merak ediyorumBaş ağrısı var birde ama onu sıcağa bağlıyorum başka belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?