Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Bendede karin agrisi sislik var ve birde hic yasamam ama kabizlik var gebelikle bi ilgisi varmidir

Bu havada onu yapmak bence zor ya yataktan kalkmadan ayağınızın altından ölçmeniz lazımmış 37 veya üstüyse hamile olma ihtimali varmış yanlış okumadıysam böyleydi
ayak altı değil ya vajinadan ya da dil altından. normal çubuk şeklinde olan ateş ölçme aletleriyle sabah uyandığınızda yataktan çıkmadan dil altından ölçmeniz yeterli. adetşn ilk günü başlayıp devam ediyorsunuz. bat zamanı düşme olursa adet oluyorsunuz genelde. ama yükselişe geçerse gebelik var diyorlar. bu konuda bi başlık var detaylı yazmışlar deneyenler çok faydalı bence bakılabilir o başlığa.

Kabizlik normalde belirtidir aslinda regliniz gecikti mi ? Test yaptiniz mi ?
Bugun yaptim reglime daha 3 gun felan var cok belli belirsiz ikinci cizgi vardi ama o yalnisda olabilir bilmiyorum.Bazen hayalet cizgi cikabiliyor o da olabilir.Bugun kendimi hasta hissediyorum midem bulaniyor istahim kapali usuttum mu hamilemiyim bilmiyorum

Kizlar, yumurta günlerimi değerlendirdim ayin 17 catlamayi gördum 5 gün geçti dimi ama bu gun kasikta şidetli agrim var yururken zorlandim. Ne diyosunuz?

Kizlar, yumurta günlerimi değerlendirdim ayin 17 catlamayi gördum 5 gün geçti dimi ama bu gun kasikta şidetli agrim var yururken zorlandim. Ne diyosunuz?
Ayni durumdayiz benim 6 gun gecti sag kasigimda batma sanci turu bi agri var ve sag tarafimda gaz dolasip duruyor.

ilk defa boyle şidetli kasik agrisi hisetim, ovulasyon testine öyrenenler oluyo ama nezman yapilmasi lazim bilmiyorum.
Zaman da gecmek bilmiyo
Evet ya zaman gecmiyor.Testi ben bugun yaptim cok erken oldugunu bile bile negatif gibi cikti.İliskinin uzerinden en az 10 giun gecmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…