• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Of valla sırf oldu mu olmadı stresinden gelmiyor bebek 👶 yarın bir ovulasyon yapabiliriz o zaman. En erken gebelik ne zaman yapılır ki
Ben gece yaptım kuzum ne kadar sağlıklı bilemedim:)
En üstteki bu gece, 4 gün varken, diğerleri 3, 4 gün önceden 7,8 gün varken.
Fark var mı. Koyulaşmış mı sence?

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-02-06-37-43-71_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-09-02-06-37-43-71_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2022-09-02-06-37-32-71_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-09-02-06-37-32-71_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 54
Ümidinizi kesmeyin hiçbir zaman ama bu ay olmazsa diğer ay olur belki diyerek pozitif bakmaya çalışın 🫶🏼 Ben çocuk düşünmüyorum şuan için ama korunmuyoruzda bu ay bi gariplik hissetmiştim kendimde ama çok yüksek ihtimalle adet olucam saçlarım erken yağlanmaya başladı tamamen regl belirtisi bu benim için😂 Kaldı ki doşru düzgün ilişki bile olmadı bu ay.
Aa saç yağlanması bende de artıyor ama hiç regl olacağımdan dolayı olduğunu düşünmemiştim bunu takip edip de hamileliği anlayabilir miyim o zaman ben de

Canım bir günde 2 kez yapmak yanıltabiliyor diyorlardı. Günlük 1 kez aynı saatte yapmak lazım bu testi. İstersen bugün tekrarla.
Kuzum benım 23 unde pıktı zaten yumurtlamıstım. Dun tekrar yaptım yıne yumurtlama gosterıyor ondan tekrar yaptım ustunden bıraz gecınce bı yanlıslık mı var dıye. Ama yanlıslık yok valla tekrar yumurtluyorum saka gıbı 🥺🙄

Kuzum benım 23 unde pıktı zaten yumurtlamıstım. Dun tekrar yaptım yıne yumurtlama gosterıyor ondan tekrar yaptım ustunden bıraz gecınce bı yanlıslık mı var dıye. Ama yanlıslık yok valla tekrar yumurtluyorum saka gıbı 🥺🙄
Bazı aylar 2 kere yumurtlama olabiliyormuş. Belki bende de oluyordur ama piki görüp silikleştikten sonra testi bırakıyorum ben. Değerlendir canım en iyisi

Yumurtlamada ağrın oluyorsa ordan anlarsın tekrar olup olmadığını?

Bazı aylar 2 kere yumurtlama olabiliyormuş. Belki bende de oluyordur ama piki görüp silikleştikten sonra testi bırakıyorum ben. Değerlendir canım en iyisi
Valla dun yumurtlamayı gormustum . Oncekı gun burdaydı esım o gunu degerlendırdık. Yumurtlama gunu yanı dun gorevdeydı malesef degerlendıremedık. Bırde bu gunu degerlendırdık. Ama zaten hala ıkı cızgı test kıpkırmızı. 6 sı battı. O zamana dogru bıde hamılelık testı yapıcam . Bakalım

Canım benım 23 unde agrılı yumurtlama oldu. 27 sınden berı kasık agrısı gecmedı. Ikı gundur baya arttı hamılelıkten suphelenıyordum ovulasyon yumurtlama dıyor. Hala cıft cızgı.
Cok benzer olmuş ikimizinde, ama benim kasık ağrım yumurtlamada şiddetliydi sağlı sollu sende?
O haftadan sonra hafif kasık ağrısı oldu.

Valla dun yumurtlamayı gormustum . Oncekı gun burdaydı esım o gunu degerlendırdık. Yumurtlama gunu yanı dun gorevdeydı malesef degerlendıremedık. Bırde bu gunu degerlendırdık. Ama zaten hala ıkı cızgı test kıpkırmızı. 6 sı battı. O zamana dogru bıde hamılelık testı yapıcam . Bakalım
Atsana bugünki ovulasyon testini.

Cok benzer olmuş ikimizinde, ama benim kasık ağrım yumurtlamada şiddetliydi sağlı sollu sende?
O haftadan sonra hafif kasık ağrısı oldu.
Hep sızım sızım agrıdı benım canım . Sonra akıntım basladı bı anda 2 gun once kı akıntım hıc yoktu oncesınde. Ikı gundur cok fazla agrı var kasıklarımda ve vajınam zonkluyordu resmen . Ilıskıden sonra vajınadakı agrı bıttı ama kasıklar devam

Hep sızım sızım agrıdı benım canım . Sonra akıntım basladı bı anda 2 gun once kı akıntım hıc yoktu oncesınde. Ikı gundur cok fazla agrı var kasıklarımda ve vajınam zonkluyordu resmen . Ilıskıden sonra vajınadakı agrı bıttı ama kasıklar devam
Akıntı adet öncesi akıntı gibi mi, rengi koyuluğu nasıl?
Yok benim hafif kasık ağrım var senin gibi fazla değil.

Back