- 24 Ağustos 2022
- 750
- 814
- 33
- 33
- Konu Sahibi ruyamsi9288
-
Once beyaz sonra Yumurta akı gıbı yapıskana dondu dun ıtıbarı ıle. Yumurtlamadakı gıbı yanı .Akıntı adet öncesi akıntı gibi mi, rengi koyuluğu nasıl?
Yok benim hafif kasık ağrım var senin gibi fazla değil.
Benim iç çamaşırıma gelmedi, kendim parmağımı sokup derine baktım süt kıvamında kremden daha akışkandı, böyle miydi?Once beyaz sonra Yumurta akı gıbı yapıskana dondu dun ıtıbarı ıle. Yumurtlamadakı gıbı yanı .
Kuzum bu yapıskan akıntıdan once oyle geldı. Hatta afedersın ama esımle bırlıkte oldugumuzda esımın cınsel organında bıle gorunuyordu. Sonra bu yapıskan akıntıya dondu ıkı gun ıcındeBenim iç çamaşırıma gelmedi, kendim parmağımı sokup derine baktım süt kıvamında kremden daha akışkandı, böyle miydi seninde?
Adet öncesi bu mu geliyor sende de?
İliskide evet eş de de görünüyor, ama o daha koyu kivamda sanki, bu süt gibi af edersin muhallebi gibi kivamı.Kuzum bu yapıskan akıntıdan once oyle geldı. Hatta afedersın ama esımle bırlıkte oldugumuzda esımın cınsel organında bıle gorunuyordu. Sonra bu yapıskan akıntıya dondu ıkı gun ıcınde
Valla tam anlamadım dedıgını ama sankı beyaz krem surmusuz gıbı oluyordu esımın cınsel organıİliskide evet eş de de görünüyor, ama o daha koyu kivamda sanki, bu süt gibi af edersin muhallebi gibi kivamı.
Aynen birde gebelik test yap bakalım ne çıkacak merak ettim valaValla dun yumurtlamayı gormustum . Oncekı gun burdaydı esım o gunu degerlendırdık. Yumurtlama gunu yanı dun gorevdeydı malesef degerlendıremedık. Bırde bu gunu degerlendırdık. Ama zaten hala ıkı cızgı test kıpkırmızı. 6 sı battı. O zamana dogru bıde hamılelık testı yapıcam . Bakalım
Valla dun sabah bu ovulasyonu boyle gorunce yaptım yaptım negatıftı o yuzde 6 eylulu beklıcem bakalım haber ederımAynen birde gebelik test yap bakalım ne çıkacak merak ettim vala
Hayırlı haberlere inşallah kuzuValla dun sabah bu ovulasyonu boyle gorunce yaptım yaptım negatıftı o yuzde 6 eylulu beklıcem bakalım haber ederım
Amin canım cümlemize hayırlı haberler almayı nasıp etsın rabbımHayırlı haberlere inşallah kuzu
Değerlendirdiniz mi ikiz olur belkiKuzum benım 23 unde pıktı zaten yumurtlamıstım. Dun tekrar yaptım yıne yumurtlama gosterıyor ondan tekrar yaptım ustunden bıraz gecınce bı yanlıslık mı var dıye. Ama yanlıslık yok valla tekrar yumurtluyorum saka gıbı
Değerlendırdık valla. Bugun 5 tane test yaptım tam çatlamayı yakalayalım diye ama daha yeni çatladı. Olsun bugunu degerlendırdık yeter heralde cunku esım goreve gıtttııııDeğerlendirdiniz mi ikiz olur belki
Bilmiyorum ki bu kadar erken çıkar mı ondan da emin değilim sen yaptın mı başka testNe zaman yapıcan:)
Yapmadım.Bilmiyorum ki bu kadar erken çıkar mı ondan da emin değilim sen yaptın mı başka test
Adet oldum canım tam günündeSonucun ne oldu yazdıysan da görmedim canım meraktayım
Sağlık olsun canım. Bu ay bol bol değerlendirAdet oldum canım tam gününde
Benimde eşim göreve gittiDeğerlendırdık valla. Bugun 5 tane test yaptım tam çatlamayı yakalayalım diye ama daha yeni çatladı. Olsun bugunu degerlendırdık yeter heralde cunku esım goreve gıtttııııbaksana bıde kuzum catlamıs dimiii
Bu ay oldu oldu bızım olmadı 6 ay yokBenimde eşim göreve gitti
Allah kavustursun balımBenimde eşim göreve gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?