Hadi hep beraber bat’ı bekleyelim, sohbet edelim

Once beyaz sonra Yumurta akı gıbı yapıskana dondu dun ıtıbarı ıle. Yumurtlamadakı gıbı yanı .
Benim iç çamaşırıma gelmedi, kendim parmağımı sokup derine baktım süt kıvamında kremden daha akışkandı, böyle miydi?
Adet öncesi bu mu geliyor sende de?

Benim iç çamaşırıma gelmedi, kendim parmağımı sokup derine baktım süt kıvamında kremden daha akışkandı, böyle miydi seninde?
Adet öncesi bu mu geliyor sende de?
Kuzum bu yapıskan akıntıdan once oyle geldı. Hatta afedersın ama esımle bırlıkte oldugumuzda esımın cınsel organında bıle gorunuyordu. Sonra bu yapıskan akıntıya dondu ıkı gun ıcınde

Kuzum bu yapıskan akıntıdan once oyle geldı. Hatta afedersın ama esımle bırlıkte oldugumuzda esımın cınsel organında bıle gorunuyordu. Sonra bu yapıskan akıntıya dondu ıkı gun ıcınde
İliskide evet eş de de görünüyor, ama o daha koyu kivamda sanki, bu süt gibi af edersin muhallebi gibi kivamı.

Aynen birde gebelik test yap bakalım ne çıkacak merak ettim vala

Değerlendirdiniz mi ikiz olur belki

Değerlendirdiniz mi ikiz olur belki
Değerlendırdık valla. Bugun 5 tane test yaptım tam çatlamayı yakalayalım diye ama daha yeni çatladı. Olsun bugunu degerlendırdık yeter heralde cunku esım goreve gıtttıııı baksana bıde kuzum catlamıs dimiii

Benimde eşim göreve gitti

Bat 6 eylül çok garip belirtilerim var. Adet mi gebelik mi ayırt edemiyorum. Bacak sancısı, sağ kasık ağrısı, şişkinlik, göz kaşınması, bulanık görme, nabız artışı 124'e kadar asla böyle olmazdı, ateş vs.
Fakat 6 gün önce doktordaydım kasıktan ultrasonla baktı sadece miyom dedi.
Sat 10 ağustostu.
Ultrasonda görülür müydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…