- 9 Haziran 2022
- 450
- 104
- 18
- 27
- Konu Sahibi ruyamsi9288
Tek cizgiSabah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. İdrar testi beklediğiniz sonucu vermese bile siz kan testi verin belki onda gözükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek cizgiSabah güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah. İdrar testi beklediğiniz sonucu vermese bile siz kan testi verin belki onda gözükür
Kaç gün geciktiniz?Tek cizgi
2Kaç gün geciktiniz?
Adetiniz düzenli değilse ve olmazsanız tekrarlayın hemen yelkenleri suya indirmeyin. Olmazsa da önümüzdeki ay olur inşallah
Çok üzülüyorum ama hep negatif görünce evlendikten sonra düzenliydi aslında geçen ay 2 hafta gecikme olmuştu şimdi ne kadar geçer bilmiyorum. Yada ben kaç günde bir olduğumu anlayamıyorum bilmiyorum kafam çok karıştıAdetiniz düzenli değilse ve olmazsanız tekrarlayın hemen yelkenleri suya indirmeyin. Olmazsa da önümüzdeki ay olur inşallah
Benimki de düzensiz ovülasyon testlerim bile bana hep pozitif görünüyordu yok koyu çizgi yok azıcık açık ton çizgi aylarca negatif gördüm anlıyorum seni ama vazgeçmek yokÇok üzülüyorum ama hep negatif görünce evlendikten sonra düzenliydi aslında geçen ay 2 hafta gecikme olmuştu şimdi ne kadar geçer bilmiyorum. Yada ben kaç günde bir olduğumu anlayamıyorum bilmiyorum kafam çok karıştı
Ben evlenmeden önce sadece mevsim değişikliklerinde oda bazen olurdu evlendim 3 yıl korundum regl şaşmadan devam etti çocuk düşünmeye başladım korunmayı bıraktık benim regller şaşmaya başaldı 15 gün geciktim 10 gün geciktim 5 gün yeri geldi 4 gün erken oldum bu böyle olmayacak dedim doktora çıktım çünkü normal değildi testlerim her şeyim yapıldı bir sorun çıkmadı ne kist ne rahim kalınlaşması ne de vitaminlerde doktorum korunmayı bıraktığınız için normal stresden oluyor dedi akışına bırakın dedi 1 sene böyle denedik ben artık akışına bıraktım sadece propolis kulandım ve düşünmemek için her gün yürüdüm 2 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki akışına bırakın o gelecek vakti biliyorÇok üzülüyorum ama hep negatif görünce evlendikten sonra düzenliydi aslında geçen ay 2 hafta gecikme olmuştu şimdi ne kadar geçer bilmiyorum. Yada ben kaç günde bir olduğumu anlayamıyorum bilmiyorum kafam çok karıştı
Zor bunu başarmak ama elimden geldiğince stres yapmamaya çalışırımBen evlenmeden önce sadece mevsim değişikliklerinde oda bazen olurdu evlendim 3 yıl korundum regl şaşmadan devam etti çocuk düşünmeye başladım korunmayı bıraktık benim regller şaşmaya başaldı 15 gün geciktim 10 gün geciktim 5 gün yeri geldi 4 gün erken oldum bu böyle olmayacak dedim doktora çıktım çünkü normal değildi testlerim her şeyim yapıldı bir sorun çıkmadı ne kist ne rahim kalınlaşması ne de vitaminlerde doktorum korunmayı bıraktığınız için normal stresden oluyor dedi akışına bırakın dedi 1 sene böyle denedik ben artık akışına bıraktım sadece propolis kulandım ve düşünmemek için her gün yürüdüm 2 ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim. Demem o ki akışına bırakın o gelecek vakti biliyor
Zor çok zor ama oyalanın meşgul olun birşeylerle inanın vazgeçtiğiniz zaman olucakZor bunu başarmak ama elimden geldiğince stres yapmamaya çalışırım
İstemeyen herkes hamile kalıyor istiyoruz olmuyorZor çok zor ama oyalanın meşgul olun birşeylerle inanın vazgeçtiğiniz zaman olucak
İZor çok zor ama oyalanın meşgul olun birşeylerle inanın vazgeçtiğiniz zaman olucak
Üzülme canım gelen giden yoksa kan testi ver benceTek cizgi
Bu yüzden işte kadın beyni öyle bir şey ki yalancı hamilelik bile yaşatıyor biz düşünmüyoruz desek bile beyin bunu tekrarlıyor ama gerçekten istemediğin zaman oluyorİstemeyen herkes hamile kalıyor istiyoruz olmuyor
İ
Yok kana da gitmicen bekliyorm olana kadarÜzülme canım gelen giden yoksa kan testi ver bence
Maalesef öyleBu yüzden işte kadın beyni öyle bir şey ki yalancı hamilelik bile yaşatıyor biz düşünmüyoruz desek bile beyin bunu tekrarlıyor ama gerçekten istemediğin zaman oluyor
Bu yüzden işte kadın beyni öyle bir şey ki yalancı hamilelik bile yaşatıyor biz düşünmüyoruz desek bile beyin bunu tekrarlıyor ama gerçekten istemediğin zaman oluyor
Canınızı sıkmayın bu ay olmazsa önümüzdeki ay olurYok kana da gitmicen bekliyorm olana kadar
Canınızı sıkmayın bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur
İnşallahCanınızı sıkmayın bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur
3 gün var adetime bu aradaKızlar benim adetime 4-5 gün kala başlayan belirtilerim başlamıyor ya ne akıntım var ne kasık ağrım ne bel ağrım sadece göğüslerim ağrıyor ve sivilcelendim bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum belki regl gecikicek birkaç gün ondan dolayı mıdır
Her ay aynı belirtileri yaşamayabiliriz normal bu ya ama dediğin gibi geç yumurtlama olunca regl de geç geliyorKızlar benim adetime 4-5 gün kala başlayan belirtilerim başlamıyor ya ne akıntım var ne kasık ağrım ne bel ağrım sadece göğüslerim ağrıyor ve sivilcelendim bu ay geç yumurtladığımı düşünüyorum belki regl gecikicek birkaç gün ondan dolayı mıdır