Hadi hanımlar yumurtlama 14 15 16 17 şubat olanlar gelsin değerlendirelimm

Kızlar merhaba 15 Şubat yumurtlama günümdü o haftayı full değerlendirdik bu ay ilk denemem ben her zaman regl hesaplaması gibi yaptım ama bu ayın 28 çektiğini hesaba katmayı unutup yanlış hesaplamışım 12 si yumurtlamam diye hesaplamıştım ama o haftayı full değerlendirmiştim zaten ondan yana sorun olmadı bende 12sine göre hesapladığım için 21 inde kan vermiştim ve 0.2 çıkmıştı ama bende sağ kasık ağrısı vardı ve hala devam ediyordu dün eşim bu ayın 28 çektiğini hesaba kattın diyince katmadığım aklıma geldi ve 26 şubatta regl olmayı bekliyordum 28-1 marta kaydı. 2 gündür göğüs ağrısı var ve aşırı bi sıcak dokunduğumda bu zamana kadar hiç regl belirtisi yaşamadım daha önce direk olurum belirti falan olmadan sizce hamile miyimdir ya

Bat gününü bekleyin benimde 1 mart bat günü veya regl gecikince kan vermek daha mantıklı

Ve bende ovulasyon haftasını full değerlendirdim bat 1 mart bugün test yaptım negatif çıktı ama yinede bekleyeceğim belkide geç olacak onu bilemeyiz

Selam kızlar pozitif gören oldu mu acaba şimdye kadar benimde yumurtlama haftamdı o tarihler pko var ama bende yine de şansımı denedim

Amin kızlarım aminn. Valla bugünü de bitirdik şükür.
Çalıştığım halde her boşlukta kafada senaryolar kuruyorum zaman geçmiyoo haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…