- Konu Sahibi Filiz Filiz
-
İnşallah güzel olur ne diyimAhaha hepimiz elendik ozmngerçi regle hamilelik belirtileri aynı derker ama ben hissetmiyorum hiç inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Bat gününü bekleyin benimde 1 martKızlar merhaba 15 Şubat yumurtlama günümdü o haftayı full değerlendirdik bu ay ilk denemem ben her zaman regl hesaplaması gibi yaptım ama bu ayın 28 çektiğini hesaba katmayı unutup yanlış hesaplamışım 12 si yumurtlamam diye hesaplamıştım ama o haftayı full değerlendirmiştim zaten ondan yana sorun olmadı bende 12sine göre hesapladığım için 21 inde kan vermiştim ve 0.2 çıkmıştı ama bende sağ kasık ağrısı vardı ve hala devam ediyordu dün eşim bu ayın 28 çektiğini hesaba kattın diyince katmadığım aklıma geldi ve 26 şubatta regl olmayı bekliyordum 28-1 marta kaydı. 2 gündür göğüs ağrısı var ve aşırı bi sıcak dokunduğumda bu zamana kadar hiç regl belirtisi yaşamadım daha önce direk olurum belirti falan olmadan sizce hamile miyimdir ya
Yani 21 inde 0.2 çıkması kesin negatif dedirtmez mi? Yumurtlama günüyle 6 gün var 7-10 günde tutunuyor ama bilemedim yinedeBat gününü bekleyin benimde 1 martbat günü veya regl gecikince kan vermek daha mantıklı
Ama yanlış hesap olmuş ve zaten üstünden fazla zaman geçmemiç belki de geç döllenmedir herkesin bedeni bir değil ona göre beklemek gerekiyorYani 21 inde 0.2 çıkması kesin negatif dedirtmez mi?
Ve bende ovulasyon haftasını full değerlendirdim bat 1 mart bugün test yaptım negatif çıktı ama yinede bekleyeceğim belkide geç olacak onu bilemeyizKızlar merhaba 15 Şubat yumurtlama günümdü o haftayı full değerlendirdik bu ay ilk denemem ben her zaman regl hesaplaması gibi yaptım ama bu ayın 28 çektiğini hesaba katmayı unutup yanlış hesaplamışım 12 si yumurtlamam diye hesaplamıştım ama o haftayı full değerlendirmiştim zaten ondan yana sorun olmadı bende 12sine göre hesapladığım için 21 inde kan vermiştim ve 0.2 çıkmıştı ama bende sağ kasık ağrısı vardı ve hala devam ediyordu dün eşim bu ayın 28 çektiğini hesaba kattın diyince katmadığım aklıma geldi ve 26 şubatta regl olmayı bekliyordum 28-1 marta kaydı. 2 gündür göğüs ağrısı var ve aşırı bi sıcak dokunduğumda bu zamana kadar hiç regl belirtisi yaşamadım daha önce direk olurum belirti falan olmadan sizce hamile miyimdir ya
Çok teşekkür ederim inşallah dilediğin gibi çıkar sonucunVe bende ovulasyon haftasını full değerlendirdim bat 1 mart bugün test yaptım negatif çıktı ama yinede bekleyeceğim belkide geç olacak onu bilemeyiz
Allah razı olsun hepimiz mutlu haberler alalım inşallahÇok teşekkür ederim inşallah dilediğin gibi çıkar sonucun
İnşallah canımmÇift çizgileri görene kadar burdayızzz
Valla grupta negatifiz şuan. Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycaz testleriSelam kızlar pozitif gören oldu mu acaba şimdye kadar benimde yumurtlama haftamdı o tarihler pko var ama bende yine de şansımı denedim
Ay inşallah tek isteğimEvet yerleşme sancısı olabilir benzerini yaşamıştım canım inşallah öyledirr :))
Ay inşallah istiyenlerin yüzü güler artıkValla grupta negatifiz şuan. Bir kaç gün bekleyip tekrarlıycaz testleri
Allahım çok aminnnnAy inşallah istiyenlerin yüzü güler artık
Beklemek insanı sinir ediyo kıslar ne olcak halimizAllahım çok aminnnn
Beklemek...Beklemek insanı sinir ediyo kıslar ne olcak halimiz
Filiz hanım ben nöbet usulü çalışıyorum gün aşırı olmak zorunda oldu.hergün şart mıBugünü muhakkak değerlendir üç gün üst üste tavsiye ederim bugün pik günün
Yok şart değil bir gün araya girebilir ama üst üste olunca ihtimal yüksek oluyorFiliz hanım ben nöbet usulü çalışıyorum gün aşırı olmak zorunda oldu.hergün şart mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?