HADİ HANIMLAR 3. sayfada yeni ürünler eklendi KAÇIRMAYIN

60 kilo resimdeki bayanın göğüsleri biraz büyük sanırım ama 38 40 ta süper duruyo canm kagoyu karşılayıp geri iade edersin olmasssa paranı öderim
canımın ıcı ben zaten ızmırdeyım o sorun degılde.ben 8 ay once dogum yaptım benımkıler ondan buyuk :))

canımın ıcı ben zaten ızmırdeyım o sorun degılde.ben 8 ay once dogum yaptım benımkıler ondan buyuk :))

e canm izmirdeysen hiç sorun etme büyük göğüslerde daha güzel durur zaten benm satma sebebimde o benim göğüsler destekli 75i doldurmuyo doğal olarak güzelde durmuyo yinede karar senin istersen takasta yapabiliriz satışta ürünlerin varsa bakarım

bence kucukte guzel olur cnm.gomlekler nekadardı ucu?aksama esıme sorayım haber verırım.elden alırım.

iindirimmmmmm yapartsan cvp at
meraba canım 2 tane uzun mavi elbisenin fiyatı nedir ve emzik ne kadar sıfırmı canım

merhaba canm iki mavi uzun elbise yok içli dışlı tek elbise o 45 liradan satıyodum ama sana özel bi fiyat verebilirim emzik dediğin meyve filesi sanırım oda 4 lira

merhaba canm iki mavi uzun elbise yok içli dışlı tek elbise o 45 liradan satıyodum ama sana özel bi fiyat verebilirim emzik dediğin meyve filesi sanırım oda 4 lira

ne kadsar canım meyve filesi kuklandınmı biraz olgun işi gibi geldi bana bn 21 yaşındayım:18:

tamam canım biberon varmı elnde böyle temiz yürteç mama kabı filn

mama kabı 1 tane bebedorun var toz mama kabı mı istiyosun biberonda var ama marka değil ücretsiz gönderebilirim hiç kullanmadım eğer bulabilirsem hediye olarak yollarım

mama kabı 1 tane bebedorun var toz mama kabı mı istiyosun biberonda var ama marka değil ücretsiz gönderebilirim hiç kullanmadım eğer bulabilirsem hediye olarak yollarım

gerçekten mi ayy çok mutlu oldum ya ihtiyacım çok vardı canım ya tozda arıyorum ötekindende lazım bebişim 6 ayına girdi olmuyo artık onlarsız ALLAH RAZI OLSUN YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…