HADİ HANIMLAR 3. sayfada yeni ürünler eklendi KAÇIRMAYIN

kumaşı ayrıca alıp diktirdim ancak problemli bi hamilelik geçirdiğim için giymek nasip olmadı sürekli yattım oyüzden satışta önü pileli olduğu için son aya kadar rahatlıkla olur ayrıca düğmeleri dahi dikilmedi sıfırdır yani :KK34: fiyatı sadece 40tl
$20140318_213537.jpg $20140318_213702.jpg

başkada resim yok canm bunlarda burdaki arkadaştaki resimleri ben çekmedim var diye

Eklentiler

• $tyt.jpg
    $tyt.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar nilayla takasladığımız 2 elbise ve tayt bana büyük geldi isteyen olursa takasada açığım aldığım fiyattanda verebilirim çünkü üzerime olmadıkları için yıkamadım bile olduğu gibi kaldırdım çok güzeller ama olmadılar bana ilgilenenler için işte resimler
Eki Görüntüle 1027637 [sıze=2]38-40 beden uyumlu çok güzel ama daraltmayla uğraşcak vaktim yok yoksa daraltmaya müsait elbiseler bunun fiyatı 25 tl
[/sıze]
Eki Görüntüle 1027638 Eki Görüntüle 1027639 Eki Görüntüle 1027640 [sıze=2]bu elbiseyi çook beğendiğim isteyen nilay arkadaşımızın sayfasında üzerindeki duruşuna bakabilir ben izni olmaz diye buraya kopyalamadım isteyen ordan baksın buda 38 40 uyumlu bana bol geldi zira çok zayıflamışım [/sıze]:KK50: Bunun fiyatı[sıze=2] 12tl
[/sıze]
Eki Görüntüle 1027641 Eki Görüntüle 1027642 [sıze=2]buda çookk beğendiğim ama yine bol gelen tayt [/sıze]:KK43:[sıze=2]gerçekten mükemmel bi kumaşı var normal kiloda olan çok cılız olmayan 38 40lara olur buda 15tl
​not:bunlar aldığım fiyatlar ilgilenen olursa yardımcı olurum indirim yaparım [/sıze]
:KK34:

canım merhaba Nilaydan aldıkların duruyormu ? bende Nilaydan iki kot almıştım.ancak bana dar geldi 27 beden cok beğenerek aldım ama olmadı istersen Nilayın bize olmayanlarını takas yapabiliriz. birde yanında hediye kot da göndermişti ancak o da olmadı fotolarını ekledim
$20140220_171629.jpg $20140220_171635.jpg $20140220_171647.jpg $20140220_173055.jpg $20140220_173100.jpg

canım merhaba Nilaydan aldıkların duruyormu ? bende Nilaydan iki kot almıştım.ancak bana dar geldi 27 beden cok beğenerek aldım ama olmadı istersen Nilayın bize olmayanlarını takas yapabiliriz. birde yanında hediye kot da göndermişti ancak o da olmadı fotolarını ekledim
Eki Görüntüle 1034371 Eki Görüntüle 1034372 Eki Görüntüle 1034374 Eki Görüntüle 1034375 Eki Görüntüle 1034376

canm ben pantolon kullanmıyorum tesettürlüyüm evde eşimin yanında giymek için alıyorum açık kıyafetleri bu kotlarda onun için uygun değil ancak başka ürünlerin varsa takas yapabiliriz :KK34:

canm ben pantolon kullanmıyorum tesettürlüyüm evde eşimin yanında giymek için alıyorum açık kıyafetleri bu kotlarda onun için uygun değil ancak başka ürünlerin varsa takas yapabiliriz :KK34:

Soyle soyliyim ben xl deposu acmistim.dahaonceden kilolu idim ve artik zayifladigim icin bana buyuk gelen kiyafetlerimi satiyorum canim.sana uymaz..

yok canım ne yazıkki inşallah başka sefere o zaman

tmm cnm inş.. ama ben ürünlerine bakayım ablam için olur senn eski beden heralde sade xl ise tabi xxl ise olmaz l ve xl ise ürünlerine bakayım canm :KK34: özelden 5dk ya takıldım canm dediğin şeyden yok bende çevremde birinde varsa hediye olarak yollarım inş.. vardır eğer varsa haber veririm :KK34:

tmm cnm inş.. ama ben ürünlerine bakayım ablam için olur senn eski beden heralde sade xl ise tabi xxl ise olmaz l ve xl ise ürünlerine bakayım canm :KK34: özelden 5dk ya takıldım canm dediğin şeyden yok bende çevremde birinde varsa hediye olarak yollarım inş.. vardır eğer varsa haber veririm :KK34:

saol canım tşk ederim düşündüğün için sıfırlarına netten bakıyorum cok güzel ama bana pahallı geldi de ondan belki burdan temin ederim diye umuyorum. xl deposuna da bakarsan uygun ayarlarız bitirmek istiyorum zaten :))

saol canım tşk ederim düşündüğün için sıfırlarına netten bakıyorum cok güzel ama bana pahallı geldi de ondan belki burdan temin ederim diye umuyorum. xl deposuna da bakarsan uygun ayarlarız bitirmek istiyorum zaten :))

ablamın tarzına çok aykırı senin topik :KK1: canm başka zaman inş... :KK16:

X