HADİ HANIMLAR 3. sayfada yeni ürünler eklendi KAÇIRMAYIN

kumaşı ayrıca alıp diktirdim ancak problemli bi hamilelik geçirdiğim için giymek nasip olmadı sürekli yattım oyüzden satışta önü pileli olduğu için son aya kadar rahatlıkla olur ayrıca düğmeleri dahi dikilmedi sıfırdır yani fiyatı sadece 40tl

başkada resim yok canm bunlarda burdaki arkadaştaki resimleri ben çekmedim var diye

Eklentiler

• $tyt.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 74

canım merhaba Nilaydan aldıkların duruyormu ? bende Nilaydan iki kot almıştım.ancak bana dar geldi 27 beden cok beğenerek aldım ama olmadı istersen Nilayın bize olmayanlarını takas yapabiliriz. birde yanında hediye kot da göndermişti ancak o da olmadı fotolarını ekledim

canm ben pantolon kullanmıyorum tesettürlüyüm evde eşimin yanında giymek için alıyorum açık kıyafetleri bu kotlarda onun için uygun değil ancak başka ürünlerin varsa takas yapabiliriz

canm ben pantolon kullanmıyorum tesettürlüyüm evde eşimin yanında giymek için alıyorum açık kıyafetleri bu kotlarda onun için uygun değil ancak başka ürünlerin varsa takas yapabiliriz

Soyle soyliyim ben xl deposu acmistim.dahaonceden kilolu idim ve artik zayifladigim icin bana buyuk gelen kiyafetlerimi satiyorum canim.sana uymaz..

yok canım ne yazıkki inşallah başka sefere o zaman

tmm cnm inş.. ama ben ürünlerine bakayım ablam için olur senn eski beden heralde sade xl ise tabi xxl ise olmaz l ve xl ise ürünlerine bakayım canm özelden 5dk ya takıldım canm dediğin şeyden yok bende çevremde birinde varsa hediye olarak yollarım inş.. vardır eğer varsa haber veririm

saol canım tşk ederim düşündüğün için sıfırlarına netten bakıyorum cok güzel ama bana pahallı geldi de ondan belki burdan temin ederim diye umuyorum. xl deposuna da bakarsan uygun ayarlarız bitirmek istiyorum zaten :))

ablamın tarzına çok aykırı senin topik canm başka zaman inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…