Eki Görüntüle 932930 Eki Görüntüle 932932 Eki Görüntüle 932933 fakir tilia hem tost hem düzleştirici kapalı olduğum için kullanmadım çeyizimden 13tlye satıyorum
Eki Görüntüle 932958 Eki Görüntüle 932961 ayyıldız marka bu gecelik var elimde kullanılmamış buda çeyizimden
çeyizlik oyalı tülbentlerim var hepsi birbirinden güzel ilgilenen olursa resim eklerim
gecelik ne kadar ve kaç beden..bir de düz siyah kombinezon arıyorum elinizde var mı
normalde fiyatı burda yazıyo http://giyimmodasi.blogspot.com/2011/10/ayyldz-yeni-sezon-saten-gecelik.html 3. sırada ki 128tl yazıyo hiç giymedim sıfırdır ben 55tlden veririm siyah vardı satıldı ama istersen tekrar kurcalarım senn için
sıfır paketinde atlet şort var önü transparan arkası penye siyah onu 15 tlden veririm kombinezon olması lazım bi kurcalayıp geliyorumcanım bana siyah kombinezon bul:):))
sıfır paketinde atlet şort var önü transparan arkası penye siyah onu 15 tlden veririm kombinezon olması lazım bi kurcalayıp geliyorum
sen kombinezon derken ne kasdediyon sanki ben yanlış anladımyok canım çeyizlik aldım çok beğenirsem bi kaç şey eklerim belk çeyize ama şifon bi elbisem var siyah giyemedim bi türlü altına kombinezon bulamadığım için((
merhaba hayırlı satışlar ürünleriniz çok güzel bende arkadaşlar gibi kullanılmamış iç giyim aramaktayım şu anda satışta olan güncel ürünleriniz ve fiyatları nedir ?
Eki Görüntüle 941639 Eki Görüntüle 941642 Eki Görüntüle 941643 çeyizimdeki fazlalıklardan biri ben yeşilini kullandım çok memnun kaldım ihtiyacı olan kaçırmasın çünkü bu fiyata pikosunu anca çekerler kumaş parası dantel parası (danteli el örgüsüdür) işlemesi vsss... derken çoook pahalıya gelir oyüzden bu fiyata kaçırmayın sadece 320 tl
Eki Görüntüle 941646 Eki Görüntüle 941649 Eki Görüntüle 941650 buda yine fazla olanlardan rengi soluk çıkmış ama gayet güzel bi rengi var danteli el örgüsüdür resimde de görüldüğü gibi bi karış danteli varyine kaçırılmıcak bi fiyata sadece 340 tl
Eki Görüntüle 941653 Eki Görüntüle 941654 Eki Görüntüle 941655 çok şık tek kişilik nevresim takımı el örgü gibi duruyo ama değiloyüzden bunu kumaş parasına vericem sakın kaçırmayıııınnnnnnnn sadece 170 tl
ciddi alıcılar mesaj atsın yardımcı olmaya çalışırım açık resimlerini çekmedim ilgilenen olursa açıp resimlerini çekerim yakından görünmeleri için böyle çektim hayırlı alışverişler alacak olan şimdiden güle güle kullansın hayırlı uğurlu olsun inş...