Eki Görüntüle 1025508 Eki Görüntüle 1025509 Eki Görüntüle 1025510 çok tatlı bi rengi var s beden 4 tl
Eki Görüntüle 1025511 Eki Görüntüle 1025512 lila rengi çok hoş duruyo düşük bel eşofman altı s m uyumlu 8 tl
Eki Görüntüle 1025513 Eki Görüntüle 1025514 siyah yine çok hoş bi triko standart beden bikez giydim salaş giyinmeyi sevmiyorum oyüzden satışta ve 10 tl
Eki Görüntüle 1025516 Eki Görüntüle 1025517 bordo renkli yine çok tatlı bi penye standart beden buda 8 tl
Eki Görüntüle 1025519 dökümlü yaka giyildiğinde çok güzel duruyo standart beden sadece 5 tl
Eki Görüntüle 1025531 Eki Görüntüle 1025532 Eki Görüntüle 1025533 bordo renk standart beden fakir kol tşört yaka kısmına yakın bi yerde belli belirsiz bi delik var 3. Resimde görünüyo sadece 3 tl
Eki Görüntüle 1025534 Eki Görüntüle 1025535 straplez gri hafif parlak bi kumaşı var üst kısmı pul detaylı süper duruyo s m uyumlu 10tl
Eki Görüntüle 1025546 Eki Görüntüle 1025547 Eki Görüntüle 1025548 1 beden iclal marka pardesü mükemmel güzel bi kumaşı var ağır gibi duruyo hafif ve rahatsız etmeyen değişik bi kumaşa sahip çoookk beğenerek aldım ama artık pardesü giymiyorum 150 küsür bi fiyata aldım ama sadece [sıze=3]​60[/sıze][sıze=3] tl[sıze=2]den vericem daha ayrıntılı resim isteyen olursa eklerim kumaş rengi daha koyudur ışıktan dolayı açık çıkmış [/sıze][/sıze]
satışta olan tüm ürünlerim kaçırmayınDevamı gelicekk takipte kalın
ic camasırı bence saglıga fazlasıyla zararlı eger giyilmisse tabi-:)bunu satin alacak olan kisiye acikca iletirseniz iyi olur ticaret yaparken aliciyida dusunmek gerek-:)
diger urunlerde bol kazanclar dilerim
evet canm uzun iki katlıdır altı sıfır kol üstü uzun kafkan takımı gibi 1 beden 38 40 uyumlu beğendiysen yardımcı olurumcanm şu saks mavisi gibi duran elbise uzun mu ve kaçbeden
evet canm uzun iki katlıdır altı sıfır kol üstü uzun kafkan takımı gibi 1 beden 38 40 uyumlu beğendiysen yardımcı olurum
üstü biraz simli ama ben onu cuma toplantılarında giyiyodumhmm anladım canm o biraz agır bii elbiseymiş ben normalde giyilebilir bisey sanmıstım... tesekkr ederim
üstü biraz simli ama ben onu cuma toplantılarında giyiyodumgünlük yani hiçte sırıtmıyodu herkeste nerden aldın diyodu çok güzel duruyo üstte bu arada resimlerdeki kişi ben değilim ürünleri giydirmek için manken tuttum
tahmin ettim merak ediceğini canm zaten eşim izin vermiyo kendi resmimi koymaya zaten bende koymamgüzel oldugu durusundan belli ama ben giyemem onu hele şimdi bebekle mahvolur elbise...ama ne kadar diyosun elbiseye?merak ettim :))
tam da aklımdan gecen soruya cevap verdin :))
tahmin ettim merak ediceğini canm zaten eşim izin vermiyo kendi resmimi koymaya zaten bende koymamfiyatı 40 canm ama sana özel bi fiyat vericektim sen hangi şehirdesin canm
diğer topikte üzerde duruşuda var düşünüyosan ekliim burayaistanbldaym...resimde tam belli olmuyor elbisenin modeli
canm üzerde duruşu böyle
tmm canm önemli değiltesekkr ederim yordum seni ama bana göre degilmiş...hayırlı satışlar...