kızlar sonucum 54,5. hamilelik var aama düşük. pazartesi artarsa devam edecek demek. hakkımda hayırlısı bakalım :Saruboceq:
hadi hayırlısı lansor...rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah....benimde test günüm 30 eylül beklemekten kafayı yiycem:hulya:
sonunda 4 gün gecikmeylede olsa adet olmayı başarabildim kızlar pazartesi tedavim başlıyor hayırlısıyla.inşallahhh bu sefer sağlıkla gelir minişim:Saruboceq: :Saruboceq:
sonunda 4 gün gecikmeylede olsa adet olmayı başarabildim kızlar pazartesi tedavim başlıyor hayırlısıyla.inşallahhh bu sefer sağlıkla gelir minişim:Saruboceq: :Saruboceq:
canım benım tedavın hayırlı olsun dılerım rabbım bu defa kucagını ikizlerle doldurur
canım inşallah o güzel haberi burdan bağıra bağıra verirsin canım hayırlı olsun tedavin canım:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
çok sevindim inşallah istediğin gibi olur herşey
canım gozun aydın allahım kucagına almayı nasıp etsın saglıkla inşallah
ben artacagına inanıyorum hersey istedigin gibi olacak üzme kendini:Saruboceq:
:teytey: :teytey: :teytey: ben inanıyorum artacakalkisalkisalkis alkisalkisalkis
sende inan ablacım:CüvCüv:
Benim transferim 6. gün yapıldığı için ben bitirdim o ilaçları.
Yeditepe gerçekten başarılı bir merkez, özellikle de Cem Bey, ben de tavsiye ederim arkadaşlara.
Senin kaç embriyo transferin gerçekleşti ve ne zaman test günün?
mrb arkadaslar benımde bu akıntı devam edıyo doktorum yarın yenıden test yaptırmamı ıstedı benımde cok moralım bozuk sankı olmıcak gıbı.
deep canım hayırlısı olsun kendini suçlamamalısın bence olacak olsa sen esirgesende esirgemesende bi şekilde olur inşallah değerin yarına kadr yükselir canım bu arada ne öğretmenisin öğrenebilirmiyim opuyorumnanaktan
Denizcim hayırlı olsun değerin 54 çıkmış inşallah katlanır değerin senin için dua edecem.
Kızlar benim perşembe günkü değerim 57 idi doktor değerin iyi katlanacak demişti kanamam başlayınca ya değerin azalacak düşecek yada katlanacak demişti pazartesi gel belli olur demişti dün dayanamadım test yaptırdım değerim 43 çıktı 200e yaklaşması gerekirken düşmüş yarın gene yaptıracağım ama benim hiç ümidim kalmadı zaten ordaki doktor artsa bile sağlıklı gebelik olmaz dedi yani sonuç negatif moralimde sıfırın altında kendimede çok kızıyorum fazla dikkat edemedim diye yalnız günlerime yeniden merhaba dedim tayinim çıksada gitsem bari evde kalmaktan kafayı yiycem eylül ayında çok fazla negatif vardı inşallah ben son olurum negatif haberi veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?