- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 173
kızlar benimde 1. deneme negatif 2. iptal oldu yarıda kesildi aslında bizde eylül gibi tekrar düşünüyorduk ama vazgeçtik çünkü benim adetim hiç gecikmezdi iptal olan tedavimden sonra bu ay 15 gün oldu hala adet görmedim şimdi söktürücü kullanıyorum ilaçlar bünyenin dengesini bozuyor.
eşimle karar aldık kendimizi toparlayana kadar düşünmeyeceğiz kafamızdan silmeye çalışacağız artık her ilişkiye girmede çoçuk olacakmı oldumu diye düşünmeyeceğiz söz verdik birbirimize bellimi olur oarada kendiliğinden gelir saten ramazandı bayramdı derken baya bir zaman geçer
bizimkisi sebepsiz infertilite nezaman ne olacağı belli olmaz onun için soranlara bu ara düşünmüyoruz diyeceğiz tabi onları nekadar inandırırsak bizim psikolojiyi bozmazlarsa
arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun enkısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin
canı bencede çok doğru bir karar vermişsiniz.tedavinin arkasından beklemek en mantıklısı.iğneler ilaçlar vucudun dengesini çok bozuyor.benim son tedavim dondurulmuşlarlaydı kürtaj olmak zorunda kaldı.ama kendimi naca topladım tedavide ocak ayındaydı.hesapla kaç aydın adetlerim yeni düzene girdi.bende eylüle kadar beklemeyi düşünüyorum moralimde düzelsin istiyorum psikolejik olarak çok yıpranıyoruz.sizde ciddi bir sorun yokmuş çok şükür bebeğin seni üzmeden gelir inşallah.