nzl.er, rehberlik hocan nasıl bir yol izlemen gerektiğini söyledi mi?
bizim dersanede de program verdiler ancak pek uyabileceğimi sanmıyorum
ee kızlar nasıl gidiyor çalışma ?
bi de ben başlayabilsemmm şu tatil modundan çıkamıyorm bi türlüü mafoldumben
ben sayısaldan tm ye geçtim bu sene 11.sınıf olucam (Anadolu Lisesi) ...
yazın sadece bi kaç test çözdüm bi an önce düzenli çalışmaya başlamam lazım...
sayısaldan geçiş yapmama rağmen fen derslerini pek hatırladığım söylenemez sevmezdim zaten...
hadi birlikte başlayalım
ben de 11. sınıfa geçtim ve yeni başladım sayılır çalışmaya. Deshanede 10.sınf tekrarı verdiler bende 10.sınıfın tekrarını yapıyorum
bu arada sayısal öğrencisiyim
ben de 11. sınıfa geçtim ve yeni başladım sayılır çalışmaya. Deshanede 10.sınf tekrarı verdiler bende 10.sınıfın tekrarını yapıyorum
bu arada sayısal öğrencisiyim
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza anadolu lisesi 11. sınıfa geçtim tm öğrencisiyim
tanrım halen inanamıyorm hiç bişey çalışmadım bu yazakannehir
zaman kaybetmeden başlamak lazım
ama nerden başlayacağımı bilmiyorum. tm ci arkadaşlar naptınız fen derslerini hiç bişey hatırlamıyorum beneyvahedigeldismile
hayırlı olsun cnm geçişin a.s.
ben şimdi 9. sınıfta yattığım için o senenin matematiğini çalışıyorum. fen derslerini artık halledicem bir şekilde. hadi birlikte başlayalım:sm_cool:kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin aramızaa.sa.s
neden geçtin tm ye canım ben de bi ara düşünmüştüm de sonradan vazgeçtim açıkçası tm deki meslekler yüzünden
hoşgeldin aramızaa.sa.s
neden geçtin tm ye canım ben de bi ara düşünmüştüm de sonradan vazgeçtim açıkçası tm deki meslekler yüzünden
aynen yaaaa ha çalıştım ha çalışıcam diye geçiyo günler
bi türlü başlayamıyorumkaydirigubbakcemile2
bir an önce çalışalım meselaa pazartesinden itibaren konular belirleyelim burda..
bölümün ne canım ?
tşk ederm hoş buldm cnma.s.
yanlış anlamışsın cnm bölüm değiştirmedim 11. sınıfa geçtim sadece hep tm deydim ben:icecream:
hoşbuldum tatlım :)
bende tam tersi oldu
fen derslerim kötü sayılmaz hatta iyi gibi ama ben psikoloji istediğim için tmye geçtim tm deki diğer mesleklerde olabilir hem de daha rahat :)
sayısalım ben canım senin ne?
bende sayısalım tatlımm arkadaşlık talebin için de teşekkür ediyorumm yerimseniben
ne dersin başlayaalım pazartesi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?