- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
YGS daha faydalı olur diye düşünüyorum canım ben a.s.
Hoşgeldin canım (=2 ay kaldı ve ben tarihten hiç bir şey bilmiyorum.Ygs de yani ilk sınavda tarihten neler çıkacak? Neleri bilmem gerek? yardımcıolunn
tamam da canım şuanki ygs müfredatıyla benim 2 sene sonra olacağım ygs müfredatı aynı değil yani belki duymuşsundur şuanki 10.sınıfların müfredatını değiştiriyolar ya uymuyo pek napsam şaşırdım
Mesela derebeylik,tımar sistemi falan.kavramların anlamını bilmediğim için anlayamıyorum okurken.nasıl çalışıcam?
kız anlamıyorum ki okuduğumu
tamam da canım şuanki ygs müfredatıyla benim 2 sene sonra olacağım ygs müfredatı aynı değil yani belki duymuşsundur şuanki 10.sınıfların müfredatını değiştiriyolar ya uymuyo pek napsam şaşırdım
Sahaflara bak ıstersen, belkı bulabılırsın ıstedıgın mufredata gore kıtaplar...
biliyorum canım istediğim müfredata göre kitaplar var zaten sorun şu hangisinden alacağıma karar veremiyorum
Aynen bende 9. ve 10.sınıfta resmen yattım diyebilirim.Bu sene iyi gibi gidiyorum bakalım.Merhaba arkadaşlar....
Ben Anadolu lisesi 11.sınıf TM öğrencisiyim...
Seneye sınava gireceğim yani... :bbo:
Bizim eğitim sistemimiz malesef zorlayan bir sistem ve çalışmayana okul yok !
Şimdiden zamanımız varken çalışmazsak sınav senesi çok sıkışırız ve çok pişman oluruz...
Ben şimdiden pişmanım bile...
Çünkü 9. ve 10. sınıfı yatarak geçirdim...
Ama artık bu sene biraz toparlandım....
Sitede lise öğrencisi mutlaka vardır...
Hadi gelin 9 10 11 12 farketmez...
Birbirimize tavsiye vererek yardımcı olarak tatlı bir yarış ile sınava ve okula hazırlanalım...
Sitedeki tüm lise öğrencilerini topiğe bekliyorum opuyorumnanaktan
Hocalarına danış canım.. onlar biliyor hangi kitabın iyi içerikli olduğunu faydalı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?