Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

günaydın canım
öyle bir sistemi oturtmak evet çok zor bence olursa çok ilerki bir zamanda olur
bu arada çalışmak istediğimde konsantre olamıyorum bir türlü derse, çalışamıyorummafoldumben

bende bilgisayarın başından kalkamıyorum ama düzenli çalışma alışkanlığı kazanmamız lazım günübirlik çalışmak ve konuları biriktirmemek çok önemli ...
sen neden konsantre olamıyorsun canım?

haklısın ama bilmiyorum ki canım ama sanırım tam nerden başlayacağımı bilemediğim için. yani nerden başlamak doğru olur boşa kürek çekmek istemiyorumkafamçokkarıştı

ben geometri ve matematik çalışıyorum unuttuğum veya anlamadığım konulara bakıyorum o kadar abartmaya da gerek yok zaten ufak ufak başlasak yeter
bir sene çalışarak hiç bir yere gelinmiyor bizim ülkemizde malesef of of ne çilemiz varmış :içelim:

haklısın valla canım:içelim:
Allah yolumuzu açık etsinolumunekankayizsmile

Mrblar kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
Ben yeni katılıyorum opuyorumnanaktan bu topiğe...
Bende 11. sınıfa geçtim anadolu meslek okuyorum... Büro yönetimi ve sekreterlik/Ticaret asistanlığı
Yani muhasebe diyebiliriz...
Benim durumum iyi... 9.10. sınıfları 2.likle tamamladım... Şimdiden rahatça başlamak için ders haftalarına çalışmaya yavaştan başladım dosyalama ve arşivleme dersiyle opuyorumnanaktan

Üni içinde 2 senedir az az çözüyorum birşeyler hedeflerim olduğu için... Son seneler sıkışmamak için ... Ama kendimi 6 aydır nerdeyse baya saldım üni sınavı için ::bbo: Bende varım aranızdaa opuyorumnanaktan

İNşallah herşey herkesin gönlüne göre olur :Saruboceq:

Son düzenleme:

hoşgeldin aramıza canıma.s.
başarılı bir öğrencisin tebrik ederim senihihoyyyt
iyi yapmışsın çalışmaya başlamakla tatlım insan salıyor bazen evet özellikle tatillerde :sinifsinif: ama bu da hakkımız diye düşünüyorum herşeyden önce biz de insanızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
inşallah canım herkesin gönlüne göre olur:Saruboceq:

Hoşgeldin İzmirPerisi... Ne güzel önceki yıllardan sıkıntın yok tebrikederim :hooray:

Ben bu arada 2 gündür saldım kendimi ya

pek iyi olduğumu söyleyemem hava çok sıcak canımakannehirakannehir sen nasılsın

bende alıyorum ama etkisi en fazla yarım saat sürüyomafoldumbensırnaşık şey
işin üşenme kısmıda var tabiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…