• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Hadi düzenli ders çalışalım, konu bitirelim !!!

nzl.erl

Sailormoon
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
1.156
1
116
31
Kütahya
Merhaba arkadaşlar....
Ben Anadolu lisesi 11.sınıf TM öğrencisiyim...
Seneye sınava gireceğim yani... :bbo:
Bizim eğitim sistemimiz malesef zorlayan bir sistem ve çalışmayana okul yok !
Şimdiden zamanımız varken çalışmazsak sınav senesi çok sıkışırız ve çok pişman oluruz...
Ben şimdiden pişmanım bile...
Çünkü 9. ve 10. sınıfı yatarak geçirdim...
Ama artık bu sene biraz toparlandım....
Sitede lise öğrencisi mutlaka vardır...
Hadi gelin 9 10 11 12 farketmez...
Birbirimize tavsiye vererek yardımcı olarak tatlı bir yarış ile sınava ve okula hazırlanalım...

Sitedeki tüm lise öğrencilerini topiğe bekliyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ay ne iyi olur.Ben 9.sınıfım ipi sağlam tutup adım adım ilerlemek istiyorum.Bence öncelikle kitaptaki konuları çıkarmak.ıkimiz ve buraya katılacak arkadaşlar kitaptaki bütün konu başlıklarını çıkarıp yazsın sonrada bugün şu kadar şuna çalıştım şundan şu kadar soru çözdüm şu kadar yanlışım çıktı diye yazalım.

Herkes aynı sınıftan olmadığı için konular farklı canım 9 var 10 var 11 var 12 var... o yüzden herkes istediği konudan başlayıp tekrar etsin... burayada nasıl çalıştığını naptığını yazsın derim ben... opuyorumnanaktan

selam cnm ben de anadolu lisesi 11. sınıfım
sözel okuyorum
benim huyum da hep son ana bırakmaktır lgs ye de son sene çalışmıştımbenneyaptımkikafamçokkarıştı
9. 10. sınıfta pek çalışmadım hatta ilk dönem de fazla çalışmadım ama bu dönem çalışmalıyım
tarihimi düzeltmem lazım not olarak iyi de öss için daha da iyi olması gerekiyor

Son düzenleme:
selam cnm ben de anadolu lisesi 11. sınıfım
sözel okuyorum
benim huyum da hep son ana bırakmaktır lgs ye de son sene çalışmıştımbenneyaptımkikafamçokkarıştı
9. 10. sınıfta pek çalışmadım hatta ilk dönem de fazla çalışmadım ama bu dönem çalışmalıyım
tarihimi düzeltmem lazım not olarak iyi de öss için daha da iyi olması gerekiyor

Öncelikle hoşgeldin canım Nazlı ben...
Sende 11 sin bak ne güzel ... birbirimize yardımcı olalım bundan sonra kaydirigubbakcemile5
Seneye bırakırsan çalışmayı çok sıkışırız o nedenle bu dönem konulara başlamalıyız...

ben de 11. sınıf sayısalım...
ama esıt agırlık sınavına da gırecegım.
sanslıyım kı gecen senekı sınıf ogretmenımız sayesınde planlı calıstık, gecen seneden bır ders harıc aman aman bır eksıgım yok..

bır de bızım ılk sene kazanmak dısında bır alternatıfımız yok gıbı, cunku mufredat degısıyor tamamen, cok zorlanırız..

Lise öğrencisi dil sınıfıyım... Nedense programlı çalışamamışımdır hiç bir zaman ama hergün reading yapar ve haftasonlarıda test çözerim genelde. Yazın sıkı bir programa gireceğim, yazları seviyorum çünkü hep yaz programlarıma uymuşumdur. Size başarılar arkadaşlar.

program yapamıyorum ki yani yapsam da uyamıyorum o programa ne ölçüde çalışmam gerektiğine karar veremeyince de canım ne isterse ona çalışıyorum gibi oluyo:bbo:

ah ben de hiç programlı çalışamam yani programlı derken şu saat arası şu yapılacak falan hiç bi zaman uymamışımdır
nazlı haklısın cnm çalışalım da nerden başlayacağım bilmiyorum.

Bendede problem masaya oturana kadar masaya oturmak zordur kaldırmakta zordur.Masaya adam akıllı beynimle herşeyimle oturursam kalkmam.Ama beynim mutfaktaysa 4 saat çalışmamın 3 saati mutfakta gçer malesef.

10. sınıf TM deyim son sene sıkışmıyım diye bu sene dershaneye gidiyorum...ama matematikte sorunum var napıcam ?

matematikta benim de sorunum var sözeldeyim ama yine peşimi bırakmıyor elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kafamçokkarıştı

düzenli ya da planlı çalışmakla ilgili bn yardımcı olabilirim .. planı süper yapp bnde uyamıodm ama saat saat ayırınca farkettimki tabiki de uyulmuo..aynı normal okul dersindeki gibi 40 dk lara ayırıp farklı farklı dersler çalışılınırsa dersler kimsenin gözünü korkutmaz ve sıkmaz da çalışırken ...

düzenli çalışmak istiyorum ama ilk seferde oturup 1-2 saat çalışamam acaba her gün 10dk 15dk ile mi başlasam çnkü düzenli çalışma alışkanlığım hiç yok sınavlara bile son gün çalışıyorum:1shok:

ben de hiç düzenli çalışamam napmam gerekiyo benim matemetikten pek sorunum yok çok şükür bence alt yapı olmalı matematik için yani ilkokuldayken iyi kavranması gerekiyo

Vallaha sizi bilmem ama ben kilit alıcam laptopu çantasına koyucam kilitleyip akvareyumun içine atıcam anahtarı bu gidişle.Bilgisayarın başından kalkamıyorum ya :S

düzenli çalışmak istiyorum ama ilk seferde oturup 1-2 saat çalışamam acaba her gün 10dk 15dk ile mi başlasam çnkü düzenli çalışma alışkanlığım hiç yok sınavlara bile son gün çalışıyorum:1shok:

tatlım zaten 1-2 saat kimse çalışamaz o 2 saati 40 ya da 30 dk ya ayır aralarda 10-15 dk ara ver..ve başka bir derse çalış aradan sonra ...ozaman düzenli çalışmaya adım atarsın:)

:kahve::kahve:

Back