Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

yaowwwwssss canım güle güle kullan hediyelerini, beğenmene çok çok sevindim ve ayrıca beni telefonla arayıp teşekkür etmen de çok büyük incelik ben de sana teşekkür ederim bunun için

Hediye paketini koli bantıyla bantlamamalarını özellikle belirtmiştim bu kargoculara ya yine onu bantlamışlar

Canım güle güle kullan hediyelerini denizumut bebeği olduğu için sık giremiyo ben yazayım dedim....Eeee nede olsa beraber aldık paketledik hediyelerinizi
çok teşekkür ediyorum her ikinizede ellerinize sağlık tekrarçok mutlu oldum valla

güle güle kullan canım hediyelerini
ceydacığım rengarenk cıvıl cıvıl paket hazırlamış süper olmuş valla

Canım Ne demek sen o kadar özenmişsin uğraşmışsın tabiki arayıp teşekkür edeceğim

Ellerine sağlık

Kolibantı için sorun etme canım hiç önemli değil

Canım güle güle kullan hediyelerini beğenmene sevindim...

yaowwsss gule gule kullan canım hediyelerini ceydacım senınde kesene bereker canım cok şirin hepsi

teşekkür ederim

berranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...

kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...

yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:

sağol canım

ben gelmeden zaten beni tanıyan bilen arkadaşlarım sana gereken cevabı vermişler zaten benim yorum yapmama gerek bile yok

ben gelmeden zaten beni tanıyan bilen arkadaşlarım sana gereken cevabı vermişler zaten benim yorum yapmama gerek bile yok

Kızlar lütfen konuyu uzatmayalım tatsızlık çıkmasın

ikinizde biliyoruz ikinizide tanıyoruz bu yüzden ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım kalpler kırılmasın

Lütfen çekilişi yapan biri olarak ikinizide seviyorum lütfen

tamam canım sen üzülme diye konuşmıcam artık

afiyet olsun cnm bizim yerimizede yudumla

bu arada bardağında dikkatimi çekti hani ismin yazıyo güzelmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…