- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
çok teşekkür ediyorum her ikinizede ellerinize sağlık tekrarCanım güle güle kullan hediyelerini denizumut bebeği olduğu için sık giremiyo ben yazayım dedim....Eeee nede olsa beraber aldık paketledik hediyelerinizi
yaowwwwssss canım güle güle kullan hediyelerini, beğenmene çok çok sevindim ve ayrıca beni telefonla arayıp teşekkür etmen de çok büyük incelik ben de sana teşekkür ederim bunun için
Hediye paketini koli bantıyla bantlamamalarını özellikle belirtmiştim bu kargoculara ya yine onu bantlamışlar
geldi bile canım hedayelerim:87:
valla o kadar sabırsızlandımki paketli haliyle fotosunu çekmeyi unuttum
resimleri akşama eklicem inş. ama şöyle söyleyeyim
bir çift küpe, şık bi cüzdan,çorap,bluz ve simli far paleti
özellikle fara bayıldım
kendisine çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum denizumuta
yaowwsss gule gule kullan canım hediyelerini ceydacım senınde kesene bereker canım cok şirin hepsi
teşekkür ederimçok teşekkür ediyorum her ikinizede ellerinize sağlık tekrarçok mutlu oldum valla
güle güle kullan canım hediyelerini
ceydacığım rengarenk cıvıl cıvıl paket hazırlamış süper olmuş valla
berranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...
kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...
yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:
Kızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım[/QUOTE
oyyy kıyamam sana beennnnn gelir bugun yarın du bakalım :26:
Kızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım[/QUOTE
oyyy kıyamam sana beennnnn gelir bugun yarın du bakalım :26:
valla hergün bekliyorum merakla ama gelen giden yok
Kızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım
Kızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım
insan dışarıda çıkamıyor ya gelirse diye :44:
gelir heralde bugün
kimin çıktığını bilmemekte kötü yasoramıyo insan
Çekilişe ilk kez katılıp katılmaman önemli değil...Öncelikle bana yaptığın açıklama tutarsızdı.Kargoyu annem yaptı ojeleri o atmıştır içine dedin.Amaaaa ojeler bir kutuya konulan diğer hediyelerin içinden cıktı belemir.o zaman paketleri annenin yapmış olması lazım ama paketleri kendi ellerimle yaptım dedin bana ne bu çelişki o zaman...Ben 1 tl lik ojesinde değilim zaten oje kullanmam ben senin yaptığın olayı kınıyorum ben .. ...Burda herkeste beni tanır bende öncekik çekilişlere katılan biriyim. Lütfen daha fazla yalan söyleyip canımı sıkma Ve konuyu uzatma haksız yere kendini savunan tiplerden nefret ederim.
ben gelmeden zaten beni tanıyan bilen arkadaşlarım sana gereken cevabı vermişler zaten benim yorum yapmama gerek bile yok
Kızlar lütfen konuyu uzatmayalım tatsızlık çıkmasın
ikinizde biliyoruz ikinizide tanıyoruz bu yüzden ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım kalpler kırılmasın
Lütfen çekilişi yapan biri olarak ikinizide seviyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?