- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
- 173
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
afyet olsun canikom benimde canımı çektirdin şimdi:88::87:
afiyet olsun cnm bizim yerimizede yudumla
bu arada bardağında dikkatimi çekti hani ismin yazıyo güzelmiş
Kızlar Ceydam'ın gönderdiği sıcak çikolatamı içiyorum
Süper
Afiyet olsun canım
Birgün buluşup birlikte birşeyler içeriz ne dersin
Sağolun kızlar sizin yerinizede içiyorum
evet canım ismim yazıyor patronumuz tüm çalışanlarına yaptırmış ön tarafındada firma ismi yazıyor :)
Tabiki olur cnm zaten bu kadar yakın oturmamıza çok şaşırdım :)
tesekkur ederim tatlımberranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...
kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...
yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:
oyyy kıyamam inş. hemencik gelir senınkideKızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım
inş. canımtesekkur ederim tatlım
oyyy kıyamam inş. hemencik gelir senınkide
Kızlar Merhaba
Öncelikle bugün tatsız bir olay yaşadık
İsmini vermeyeceğim ama bir arkadaşımıza hediyesi gelmedi ve aradık ona hediye alacak kişi demişki ben KK ya girmiyorum hediye günü bitti sandım o yüzden almadım falan filan
Böyle şeyler çok ayıp ya madem hediyelerinizi göndermeyeceksiniz neden çekilişe katılıyorsunuz
Kızlar Merhaba
İsmini vermeyeceğim ama bir arkadaşımıza hediyesi gelmedi ve aradık ona hediye alacak kişi demişki ben KK ya girmiyorum hediye günü bitti sandım o yüzden almadım falan filan
Böyle şeyler çok ayıp ya madem hediyelerinizi göndermeyeceksiniz neden çekilişe katılıyorsunuz
Kızlar Merhaba
Bir de bu arkadaş dün Kk' ya girmiş,topiği okumuş. Neymiş efendim nasıl olsa çekiliş yapılmış, herkes hediyelerini almış diye göndermekten vazgeçmiş geç oldu diye. Yani yorum yapmak istemiyorum daha fazla canım çok sıkkıninsan bir mesaj atar bari kusura bakma diye.
sıkma tatlım canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?