- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Arkadaşlar söyleyeceklerim için baştan özür dilerim....Ama söylemek istedim.Canım sıkıldı salak yerine konmaktan...Bana gelen ojeler kullanılmış yarıda ojeler sonuçta 1 tl lik şey ama cok fena canımı sıktı bunu gönderen arkadaşada söyledim kendisini kınıyorum.
Arkadaşlar söyleyeceklerim için baştan özür dilerim....Ama söylemek istedim.Canım sıkıldı salak yerine konmaktan...Bana gelen ojeler kullanılmış yarıda ojeler sonuçta 1 tl lik şey ama cok fena canımı sıktı bunu gönderen arkadaşada söyledim kendisini kınıyorum.
canım hırkayı büyük mü alışım(
tşk ederim cnm bende çok beğendimsudeyoncaa canım güle güle kullan canım hepsi harikayaowwwwssss'um kesene berekett pıtırcıgımm
tşk ederim cnmmmay ne güzel hediyeler onlar öyle yahuuuu
tşkler canımm , eklemek isiyolar ama olmuyo sanırım inş. eklerlerde görürürz birna önceArkadaşlar güle güle kullanın hediyelerinizi bende bugün alacağım hediyelerimi...Yalnız hediyelerini alan kaçtı galiba kimse foto eklemiyooo
cnm benim sağoll, teyzesi hediyesini sabah uyandı uykulu gözlerler giydirdim oda şaşırdı annem napıyo diye ama çok yakıştı yaaaKızlar herbirinizin hediyeleri şahanegüle güle kullanın ayrıca poyraz ne kadar da tatlı çıkmış yerim o suratı yaaa maaşallahh subhanallah
Benim hediyem daha gelmedi
alici bjk canım sanada teşekkür ederimm :81:
Gamze_20 canımmmm hediyelerini güle güle kullan hepsi birbirinden güzellmiş ...
canım bence bi yanlışlık var aldıgında öle çıkmış olabilir beren ilk defa katılmıyo bu tür çekiliişleree sanmıyorumm ben kesin aldıgında öle oldugunu düşünüyorum
Canım Merhaba
Öncelikle canının sıkılmasına hak veriyorum ama çekilişi yapan ve sorumluluğu üstlenen kişi olarak şöyle bir şey düşünüyorum
sana hediye alan arkadaşımız beren i ben uzun zamandır tanıyorum KK da uzun zamandır var ve ben düşünüyorum ki onunda ojelerin kullanılmış oldugunun farkında oldugunu sanmıyorum
Aldıgında böyle çıkmış olma ihtimali çok yüksek bizlerinde başına geliyor arada böyle şeyler
Yoksa eminimki hiç birimiz 1 tl lik oje için kendimize laf söylenmesini istemeyiz
Asla beren i korumak adına söylemedim tatlım ama biliyorsun böyle bir ihtimal var o yüzden kusura bakma olan bu durum için olur mu
cici ve kübracım tesekkur ederim sekerler kubracım umarım sende kısa zamanda kavusursun cicilerine
1 milyonluk oje için asla kendimi düşürmem ben buraya gelmeden önce benimle ilgili düşüncelerini yazdıgın için çok teşekkür ederim yaowws ben çekilişe ilk kez katılan biri değilim boşver açıklama yapma beni tanıyan tanıyo umutdeniz tanımasada olur günahımı aldı olsun ben yinede teşekkür ediyorum ona hemen gelip buraya yazdıgı için
geldi bile canım hedayelerim:87:
valla o kadar sabırsızlandımki paketli haliyle fotosunu çekmeyi unuttum
resimleri akşama eklicem inş. ama şöyle söyleyeyim
bir çift küpe, şık bi cüzdan,çorap,bluz ve simli far paleti
özellikle fara bayıldım
kendisine çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum denizumuta
ne demek önemli değil tatlım begenmene cok sevındım gule gule kullan kullandıkca benı hatırla
geldi bile canım hedayelerim:87:
valla o kadar sabırsızlandımki paketli haliyle fotosunu çekmeyi unuttum
resimleri akşama eklicem inş. ama şöyle söyleyeyim
bir çift küpe, şık bi cüzdan,çorap,bluz ve simli far paleti
özellikle fara bayıldım
kendisine çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum denizumuta
yaowwwwsss hediyerini çok begendim çok güzeller bayıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?