Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

Arkadaşlar söyleyeceklerim için baştan özür dilerim....Ama söylemek istedim.Canım sıkıldı salak yerine konmaktan...Bana gelen ojeler kullanılmış yarıda ojeler sonuçta 1 tl lik şey ama cok fena canımı sıktı bunu gönderen arkadaşada söyledim kendisini kınıyorum.:59:

Arkadaşlar söyleyeceklerim için baştan özür dilerim....Ama söylemek istedim.Canım sıkıldı salak yerine konmaktan...Bana gelen ojeler kullanılmış yarıda ojeler sonuçta 1 tl lik şey ama cok fena canımı sıktı bunu gönderen arkadaşada söyledim kendisini kınıyorum.:59:

canım bence bi yanlışlık var aldıgında öle çıkmış olabilir beren ilk defa katılmıyo bu tür çekiliişleree sanmıyorumm ben kesin aldıgında öle oldugunu düşünüyorum

Canım Merhaba

Öncelikle canının sıkılmasına hak veriyorum ama çekilişi yapan ve sorumluluğu üstlenen kişi olarak şöyle bir şey düşünüyorum

sana hediye alan arkadaşımız beren i ben uzun zamandır tanıyorum KK da uzun zamandır var ve ben düşünüyorum ki onunda ojelerin kullanılmış oldugunun farkında oldugunu sanmıyorum

Aldıgında böyle çıkmış olma ihtimali çok yüksek bizlerinde başına geliyor arada böyle şeyler

Yoksa eminimki hiç birimiz 1 tl lik oje için kendimize laf söylenmesini istemeyiz

Asla beren i korumak adına söylemedim tatlım ama biliyorsun böyle bir ihtimal var o yüzden kusura bakma olan bu durum için olur mu

canım hırkayı büyük mü alışım :((

canım benim olsun daha iyi ztn küçükkrn çok kıyafeti oluyo büyüyünce giyer küçük olmasında büyük olsun ama çok yakıştı ...
sudeyoncaa canım güle güle kullan canım hepsi harika :69: yaowwwwssss'um kesene berekett pıtırcıgımm :16:
tşk ederim cnm bende çok beğendim :34:
ay ne güzel hediyeler onlar öyle yahuuuu
tşk ederim cnmmm
Arkadaşlar güle güle kullanın hediyelerinizi bende bugün alacağım hediyelerimi...Yalnız hediyelerini alan kaçtı galiba kimse foto eklemiyooo:32::32::32::9:
tşkler canımm , eklemek isiyolar ama olmuyo sanırım inş. eklerlerde görürürz birna önce
Kızlar herbirinizin hediyeleri şahane :16: güle güle kullanın :71: ayrıca poyraz ne kadar da tatlı çıkmış yerim o suratı yaaa maaşallahh subhanallah :emir_bebek: :38:

Benim hediyem daha gelmedi :59:
cnm benim sağoll, teyzesi hediyesini sabah uyandı uykulu gözlerler giydirdim oda şaşırdı annem napıyo diye ama çok yakıştı yaaa

Son düzenleme:
sonunda başardım galibaaaaa gamze arkadaşımdan geç oldugu için özür diliyorum....

Hediyelerimii cok ama cok begendim eşarbım cok yakıstı :) allah kesene bereket versin canım beni çok mutlu ettin :)

Son düzenleme:
sonunda başardım galibaaaaa gamze arkadaşımdan geç oldugu için özür diliyorum....

Hediyelerimii cok ama cok begendim eşarbım cok yakıstı :) allah kesene bereket versin canım beni çok mutlu ettin :)

Güle güle kullan canım, gamzenin de kesesine bereket :16:

canım bence bi yanlışlık var aldıgında öle çıkmış olabilir beren ilk defa katılmıyo bu tür çekiliişleree sanmıyorumm ben kesin aldıgında öle oldugunu düşünüyorum

umutdeniz günahımı aldı ben kullanılmış hediye göndermem sağolsun hemen foruma yazmış ben ona açıklamasını yaptım ama inanmadı boşverin kızlar beni tanıyan tanıyo ben çekilişlere ilk kez katılan biri değilim:66:

Canım Merhaba

Öncelikle canının sıkılmasına hak veriyorum ama çekilişi yapan ve sorumluluğu üstlenen kişi olarak şöyle bir şey düşünüyorum

sana hediye alan arkadaşımız beren i ben uzun zamandır tanıyorum KK da uzun zamandır var ve ben düşünüyorum ki onunda ojelerin kullanılmış oldugunun farkında oldugunu sanmıyorum

Aldıgında böyle çıkmış olma ihtimali çok yüksek bizlerinde başına geliyor arada böyle şeyler

Yoksa eminimki hiç birimiz 1 tl lik oje için kendimize laf söylenmesini istemeyiz

Asla beren i korumak adına söylemedim tatlım ama biliyorsun böyle bir ihtimal var o yüzden kusura bakma olan bu durum için olur mu

1 milyonluk oje için asla kendimi düşürmem ben buraya gelmeden önce benimle ilgili düşüncelerini yazdıgın için çok teşekkür ederim yaowws ben çekilişe ilk kez katılan biri değilim boşver açıklama yapma beni tanıyan tanıyo umutdeniz tanımasada olur günahımı aldı olsun ben yinede teşekkür ediyorum ona hemen gelip buraya yazdıgı için:49:

cici ve kübracım tesekkur ederim sekerler kubracım umarım sende kısa zamanda kavusursun cicilerine :16:

geldi bile canım hedayelerim:87:
valla o kadar sabırsızlandımki paketli haliyle fotosunu çekmeyi unuttum:59:
resimleri akşama eklicem inş. ama şöyle söyleyeyim
bir çift küpe, şık bi cüzdan,çorap,bluz ve simli far paleti:52:
özellikle fara bayıldım:12:
kendisine çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum denizumuta:54::71:

1 milyonluk oje için asla kendimi düşürmem ben buraya gelmeden önce benimle ilgili düşüncelerini yazdıgın için çok teşekkür ederim yaowws ben çekilişe ilk kez katılan biri değilim boşver açıklama yapma beni tanıyan tanıyo umutdeniz tanımasada olur günahımı aldı olsun ben yinede teşekkür ediyorum ona hemen gelip buraya yazdıgı için:49:

Çekilişe ilk kez katılıp katılmaman önemli değil...Öncelikle bana yaptığın açıklama tutarsızdı.Kargoyu annem yaptı ojeleri o atmıştır içine dedin.Amaaaa ojeler bir kutuya konulan diğer hediyelerin içinden cıktı belemir.o zaman paketleri annenin yapmış olması lazım ama paketleri kendi ellerimle yaptım dedin bana ne bu çelişki o zaman...:27::27:Ben 1 tl lik ojesinde değilim zaten oje kullanmam ben senin yaptığın olayı kınıyorum ben ..:47:...Burda herkeste beni tanır bende öncekik çekilişlere katılan biriyim.:51::51:Lütfen daha fazla yalan söyleyip canımı sıkma:47:Ve konuyu uzatma haksız yere kendini savunan tiplerden nefret ederim.:47:

Canım güle güle kullan hediyelerini denizumut bebeği olduğu için sık giremiyo ben yazayım dedim....Eeee nede olsa beraber aldık paketledik hediyelerinizi:69::69:

Ayrıca kimsenin kimseyi savunmasına gerek yokkk....kendini savunamayan girmesin böyle işlere kardeşim.:60::60:

kapatın artık şu 1 liralık oje yarım dı yok carttı yok curttu ortalık bulundarıp başka arkadaşlarımıznda aklına çöp sokmayalım bu güzel anı bu şekilde kirlenmesin lütfen çok rica ediyorum....

ne demek önemli değil tatlım begenmene cok sevındım gule gule kullan kullandıkca benı hatırla :69:

gozun aydın sekerim kavusmussun cicilerine sende iyi gunlerde kullan fotoları sabırsızlıkla bekliyorum:78:

ceydacım tesekkur ederim tatlımmmm:16:

Kızlar hediyelerim geldi benimde biraz önce ve çok mutlu oldum

Beni tanısa ancak bu kadar güzel hediyeler alınabilirdi

cyd86 canım tatlım cok sağol inanki çok mutlu oldum kesene bereket o güzel hediye paketi yapan ellerine sağlık :69::69::69::69::69:

Back