Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

afyet olsun canikom benimde canımı çektirdin şimdi:88::87:

afiyet olsun cnm bizim yerimizede yudumla :68:

bu arada bardağında dikkatimi çekti hani ismin yazıyo güzelmiş:21:

Sağolun kızlar sizin yerinizede içiyorum

evet canım ismim yazıyor patronumuz tüm çalışanlarına yaptırmış ön tarafındada firma ismi yazıyor :)

Sağolun kızlar sizin yerinizede içiyorum

evet canım ismim yazıyor patronumuz tüm çalışanlarına yaptırmış ön tarafındada firma ismi yazıyor :)

ne güzelmiş ya patrona bakın düşünceliymiş vesselam :27:
Tabiki olur cnm zaten bu kadar yakın oturmamıza çok şaşırdım :)

telefondaki ses tonunmdan benim de ne kadar şaşırdığımı anlamışsındır heralde ''aaaaaaaa ciddi misin'' dye çığlık attım ya :60::60::60:

:38:

berranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...

kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...:10:

yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:
tesekkur ederim tatlım:16:
Kızlar hediye almayan bir tek ben kaldım sanırım :14::14::14::14:
oyyy kıyamam inş. hemencik gelir senınkide:16:

kızlar bana kargo gönderecek olan arkadaş bana özelden mesaj yazabilir mi acaba? epey yoğunum bugünlerde dışarı çıkmam gerek ama kargo gelir diye işlerimi bırakıyorum.:59: en azından hangi gün kargoya verdiğini ya da vereceğini öğreneyim :31:

Kızlar Merhaba

Öncelikle bugün tatsız bir olay yaşadık

İsmini vermeyeceğim ama bir arkadaşımıza hediyesi gelmedi ve aradık ona hediye alacak kişi demişki ben KK ya girmiyorum hediye günü bitti sandım o yüzden almadım falan filan

Böyle şeyler çok ayıp ya madem hediyelerinizi göndermeyeceksiniz neden çekilişe katılıyorsunuz

Arkadaşlar denizumut hala hediyelerini almamış kendi giremedi nete ben elçiyim:34::34:Gönderen arkadaş bilgi verse ilgilense olurmuuu:70:

Kızlar Merhaba

İsmini vermeyeceğim ama bir arkadaşımıza hediyesi gelmedi ve aradık ona hediye alacak kişi demişki ben KK ya girmiyorum hediye günü bitti sandım o yüzden almadım falan filan

Böyle şeyler çok ayıp ya madem hediyelerinizi göndermeyeceksiniz neden çekilişe katılıyorsunuz

Ayıp yaaaaa:20::20:Bu çekiliş hiç iyi olmadı bence diğer çekilişler daha kaliteliydiiii:20::20::20:

Kızlar Merhaba

Öncelikle herkese günaydın , yani çok ayıp gerçekten ssanırım sanal alem diye umursamadı arkadaş ,zaten bi kaş kişi var hiç uğramayan ... madem katılmasın olurmu böyle şey :19::47:

Kızlar Merhaba

ceyda mı yoksa bu mağdur:14:

Hediye alacak vaktiniz,paranız olmayabilir tabiki gayet doğal bunlar ama baştan bunları düşünüp bu işe kalkışmalıydınız.Ayıp oluyor arkadaşlar:20:

Bir de bu arkadaş dün Kk' ya girmiş,topiği okumuş. Neymiş efendim nasıl olsa çekiliş yapılmış, herkes hediyelerini almış diye göndermekten vazgeçmiş geç oldu diye. Yani yorum yapmak istemiyorum daha fazla canım çok sıkkın :50: insan bir mesaj atar bari kusura bakma diye.

Bir de bu arkadaş dün Kk' ya girmiş,topiği okumuş. Neymiş efendim nasıl olsa çekiliş yapılmış, herkes hediyelerini almış diye göndermekten vazgeçmiş geç oldu diye. Yani yorum yapmak istemiyorum daha fazla canım çok sıkkın :50: insan bir mesaj atar bari kusura bakma diye.

sıkma tatlım canını :54:

Back