Hadi Çekiliş Yapıp , Hediyeşelim :))

yaowwwwssss canım güle güle kullan hediyelerini, beğenmene çok çok sevindim ve ayrıca beni telefonla arayıp teşekkür etmen de çok büyük incelik ben de sana teşekkür ederim bunun için :16: :38:

Hediye paketini koli bantıyla bantlamamalarını özellikle belirtmiştim bu kargoculara ya yine onu bantlamışlar :47:

Canım güle güle kullan hediyelerini denizumut bebeği olduğu için sık giremiyo ben yazayım dedim....Eeee nede olsa beraber aldık paketledik hediyelerinizi:69::69:
çok teşekkür ediyorum her ikinizede ellerinize sağlık tekrar:66:çok mutlu oldum valla:71:
Kızlar hediyelerim geldi benimde biraz önce ve çok mutlu oldum

Beni tanısa ancak bu kadar güzel hediyeler alınabilirdi

cyd86 canım tatlım cok sağol inanki çok mutlu oldum kesene bereket o güzel hediye paketi yapan ellerine sağlık :69::69::69::69::69:

güle güle kullan canım hediyelerini:71:
ceydacığım rengarenk cıvıl cıvıl paket hazırlamış süper olmuş valla :54:

yaowwwwssss canım güle güle kullan hediyelerini, beğenmene çok çok sevindim ve ayrıca beni telefonla arayıp teşekkür etmen de çok büyük incelik ben de sana teşekkür ederim bunun için :16: :38:

Hediye paketini koli bantıyla bantlamamalarını özellikle belirtmiştim bu kargoculara ya yine onu bantlamışlar :47:

Canım Ne demek sen o kadar özenmişsin uğraşmışsın tabiki arayıp teşekkür edeceğim

Ellerine sağlık

Kolibantı için sorun etme canım hiç önemli değil

geldi bile canım hedayelerim:87:
valla o kadar sabırsızlandımki paketli haliyle fotosunu çekmeyi unuttum:59:
resimleri akşama eklicem inş. ama şöyle söyleyeyim
bir çift küpe, şık bi cüzdan,çorap,bluz ve simli far paleti:52:
özellikle fara bayıldım:12:
kendisine çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum denizumuta:54::71:

Canım güle güle kullan hediyelerini beğenmene sevindim...

yaowwsss gule gule kullan canım hediyelerini ceydacım senınde kesene bereker canım cok şirin hepsi:9:

çok teşekkür ediyorum her ikinizede ellerinize sağlık tekrar:66:çok mutlu oldum valla:71:

güle güle kullan canım hediyelerini:71:
ceydacığım rengarenk cıvıl cıvıl paket hazırlamış süper olmuş valla :54:
teşekkür ederim :69:

berranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...

kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...:10:

yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:

berranurum hediyelerin gelmiş çok güzeller güle güle kullan gamze arkadaşım kesene bereket çok güzel seçmişsin...

kübracım seninde hediyelerin gelmiş gözün aydın , resimleri heyecanla beliyoruz ...:10:

yaowwwsss seninde hediyelerin gelmiş çok cicili bicili çok güzeller güle güle kullan , çikolatalarıda afiyetle ye :)) ceyda arkadaşımında kesesine berekettt :94:

sağol canım :16:

Çekilişe ilk kez katılıp katılmaman önemli değil...Öncelikle bana yaptığın açıklama tutarsızdı.Kargoyu annem yaptı ojeleri o atmıştır içine dedin.Amaaaa ojeler bir kutuya konulan diğer hediyelerin içinden cıktı belemir.o zaman paketleri annenin yapmış olması lazım ama paketleri kendi ellerimle yaptım dedin bana ne bu çelişki o zaman...:27::27:Ben 1 tl lik ojesinde değilim zaten oje kullanmam ben senin yaptığın olayı kınıyorum ben ..:47:...Burda herkeste beni tanır bende öncekik çekilişlere katılan biriyim.:51::51:Lütfen daha fazla yalan söyleyip canımı sıkma:47:Ve konuyu uzatma haksız yere kendini savunan tiplerden nefret ederim.:47:

ben gelmeden zaten beni tanıyan bilen arkadaşlarım sana gereken cevabı vermişler zaten benim yorum yapmama gerek bile yok:49:

ben gelmeden zaten beni tanıyan bilen arkadaşlarım sana gereken cevabı vermişler zaten benim yorum yapmama gerek bile yok:49:

Kızlar lütfen konuyu uzatmayalım tatsızlık çıkmasın

ikinizde biliyoruz ikinizide tanıyoruz bu yüzden ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım kalpler kırılmasın

Lütfen çekilişi yapan biri olarak ikinizide seviyorum lütfen:69::69:

Kızlar lütfen konuyu uzatmayalım tatsızlık çıkmasın

ikinizde biliyoruz ikinizide tanıyoruz bu yüzden ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım kalpler kırılmasın

Lütfen çekilişi yapan biri olarak ikinizide seviyorum lütfen:69::69:

tamam canım sen üzülme diye konuşmıcam artık:69:

afiyet olsun cnm bizim yerimizede yudumla :68:

bu arada bardağında dikkatimi çekti hani ismin yazıyo güzelmiş:21:

Son düzenleme:
Back