- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
zehracım güle güle kullan alan arkadaşında kesesine bereket
Bizimkilerde gelse çok heyecan dorukta
arakaaşıma çok teşekkür ediyorum.kesesine bereketbuda benden ona
benimki de az önce geldi :87:
isim veriyor muyuz bilmiyorum ama o kendini biliyor diyeyim
2 gündür pek bi keyifsizdim mest oldum her biri ayrı ayrı çok çok kocamaan güzeller
ben girip kendimi tanıtma imkanı bulamamıştım
ama tanıtsam ancak bu kadar uygun yollanabilirdi galiba
mor ve yeşil konusu çoookk başarılı özellikle
çok sevdim ben seni
son olarak kocamaaann teşekkür ederim canımm
ben de bugün yollayabildim malesef yani pazartesi elinde olacak kurbanımın
ooooleyy hediyelerımmm geldiiiii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaa hariikaaaaa
Akşamaa resimlerinii koyucamm gamze20 arkadaşımaaa cokk teşekkür ederimm canım hepsini cok begendimm tam benim zevkimmm çoook saolll
kızlar yaa ben resim ekleyemiyorum yardım nasıl yapcazzz
ayyyyyyyy benimde gelmiş hediyelerim de daha yeni haberim oldu. Meğer sabah 10 gibi kargocu zilime basmış basmış ben açmamışım tesadüf kaynatam görmüş ben kayınpederiyim bana verebilirsiniz demiş. Az öncede bize yatıya geldiler unutmuş söylemeyi şimdi dedi Emine sana bi kargo geldi bi bayandan dükkanda unuttumm .. Bende nasıl sevindim hemen kocişime hediyem gelmiş hadi git al gel nolurrrrrrrr dedimmm:2: bi koşu gitti aldı veeee çooooooooooooooooooooooooooooook beğendimmmmmmm
Yawwwwwwssss çooook tşk ederimm kesene bereket çook zevvklisinnn hepsi birbirinden güzelll ne istemişsem yollamışsınAyrıca oğluşumada yollamışsın ayrı bi mutlu oldum çok ince düşüncelisinn.
KAynanam ve kaynatam da hediyeleri görünce kim yolladı bunları diyolar eşimde bende çaktırmıyoz internetten tanımadıgım biri desem tuhaf karşılarlarbende giresundan bi arkadaşım evlilik çocuk bütün hediyelerimi yollamış dedim Eşimde bende birbirmize bakarak sinsice gülüştükk... Onlarda çok beğendilerr hepberaber gece gece mutlu olduk yani
Şimdi geç oldu yarın inşallah resimleri eklicemm... İyigecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?