- 2 Ocak 2009
- 2.594
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzum o zaman bende kendi hastanemi arıyayım öğreneyim bakalım ne yapmam gerekiyomuş
peki bu arada haftamız yanmasın diyoruz ya orda ne yapıcaz kıslar fikri olan ???
o kağıtları sonra direk işyerimize vericez dimi.ayrıca ssk müdürlüğüne gitmemize gerek kalmıcak.ssk müdürlüğüne sadece paramızı almak için gidicez iznimiz bittikten sonra.
bakalım ben cuma günü konuşucam.benim 14 mayısta 32+0 oluor.sadece bir hafta öncesi yani 7 mayısta yazsa raporumu.bende 5 haziran değilde 12 haziran'a kadar çalışsam süper oluyor.5 haziran'a kadar çalışırım diyordum.şimdi 12 haziran diyorum artık.hem gitmeden işlerimide toparlarım.doğumdan sonra nasıl olsa ben haftada 1 kere gelicem.iyileştikten sonra
Gaydınımmm senin tahmini normal dogum tarihin ne?
Canım SAT'a göre 4 Temmuz çıkıyor
Bende normal şartlarda mayıs 4de açtırıp haziran 12de çıkarım diyodum ben doğumdan sonraya bırakmak istiyorum bırakabildiğim kadarını ama bakalım kısmet tabi
Bende 26+5 im zuzuum.Ama ben haziranın 1 inde ayrılmak istiyorum maaşımı tam alabilmek için.Doğumum sezeryan olacak temmuz 10 u bulur sanırım.Haziranın 1 inde 32+5 günlük oluyorum.Ben nasıl ayarlayacağım iznimi?*