- 15 Nisan 2009
- 304
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ne 4 temmuz cnmm?
Waowww dogumgunu 4 temmuz yane, peki normal dogum mu bu tarih, eger normal dogumsa bi doktorunuzla konusup raporu 1 hafta once alsanız, 12 haziran size gec kızlar baya... Bence haziranın basında cıkabilirsinizzzz CADIARZU
EVET NORMAL DOĞUM delikafadulden AMA 37. HAFTA 12 HAZİRAN GİBİ OLUYO. GERÇİ BEN O KADAR DAYANABİLİRMİYİM BİLMİYORUM. ŞİMDİ BİLE ÇOK ZORLANIYORUM GİDİP GELİRKEN:çok üzgünüm:
Canımm iste bende onu diyorummm normal dogum 4 temmuzda olsa dahi 1 hafta felan erken dogma ihtimali var, cunku normal dogum olarak planlanan tarihlerin sadece %5 i zamanında gerceklesiyomus sen nolur nolmaz izninden de kaybetme doktoruna 1 hafta erken yazın raporumu de, boylece 37.haftan 12 hazirana diil 5 hazirana denk gelicekk, nası ama?
allah allah niye sordu acaba? Bizimkiler sormuyo bile muhtemelen gidiceim zaman haber vericem, senin yerine işe bakabilcek biri varmı işyerinde? Belki ondan sormustur...