Ya ben diyorum ya ozellikle cig kofte icin aliyorum.. cocuklarda seviyor bende cok seviyorum ama elde yogur ez onu birsuru isBaya kullandim ama ben hamuru elde sevdigim icin denemedim zaten
Bu cok guzelÖnceki konuda da yazmıştım ve kullandığım makinenin fotoğrafını paylaşmıştım Tontrim.
Schafer Prochef XL modelini kullanıyorum birkaç yıldır. Ve çok memnunum.
5 litre kapasiteli, 1400W. Gayet güçlü, sert kıvamlı hamurlarda sallanması yok, sesi de çok az.
Sadece karıştırma aparatlarını elde yıkıyorum, kayınvalideye de almıştım, o aparatları makineye atmış, matlaşmış.Eki Görüntüle 3074883
YaparCidden watt onemsiz mi? Yani mesela 600 ya da 1800 ayni mi? Ben zaten elde cirparim keklerimi mesela.. kek icin krema icin istemiyorum ozellikle.. ozellikle pizza pogaca hamuru icin.. hadi onlar biraz yumusak hamur.. tabii manti hamuru yogurmasini beklemiyorum ama lahmacun hamuru biraz daha kivami serttir mesela.. az wattli yapabilir mi?
Aparatları kutunun içinde geliyor zaten. Şefi yeni aldım ama almadan önce alanlara da sordum. Nevoş da kullanıyor mesela.Mutfak
Sefini mi yoksa aparatimi
İçli köfte hamuru, normal köfte, çiğ köfte, ekmek hamuru, kek, şu hamuru, tulumba tatlısı hamuru falan. Aklına gelebilecek birçok yoğurma işlerini yapıyorum.Bu cok guzelama bence biraz pahali birsey bu…1400 watt gayet iyi zaten.. neler yapiyorsun peki bunda?
Yorumlar farkli farkli watt hakkinda suan beni muallakta biraktinYapar
Ben bu sizin dediklerinizin hepsini uzun süre ekmek pişirme makinasında yaptım.
Onunda pişirmeden sade hamuru yoğurma özelliği
var
Özellikle pandemi zamanı elim ayağım olmuştu
Çiğ köfte bile yaptım onda
Tek dezavantaji haznesi küçük olması
O yüzden watta değilde hazne büyüklüğüne dikka edin mutlaka
Aaa ne iyi, madalyanda var zaten 1. Ligi kapmissinAparatları kutunun içinde geliyor zaten. Şefi yeni aldım ama almadan önce alanlara da sordum. Nevoş da kullanıyor mesela.
Masallah gule gule kullan canim, hakkini veriyorsundur sen zaten.. cunku cok maharetlisinİçli köfte hamuru, normal köfte, çiğ köfte, ekmek hamuru, kek, şu hamuru, tulumba tatlısı hamuru falan. Aklına gelebilecek birçok yoğurma işlerini yapıyorum.
Sağ olasın Tontrim, eminim sen de hakkını verirsinMasallah gule gule kullan canim, hakkini veriyorsundur sen zaten.. cunku cok maharetlisin
Insallah iyi bi tane alirsam elimi hamura degmem daaSağ olasın Tontrim, eminim sen de hakkını verirsin
Aynen öyle canım. Tezgahta olunca hiç üşenmiyorsun ve her şey daha kolay geliyor.Insallah iyi bi tane alirsam elimi hamura degmem daayani o yogursun ben baska is yapayim.. pratiklik gerekiyor bir sure sonra. Bugune kadar hic almamis olmamda.. ohff butun seylerini kim yikayacak, yok kalabalik edecek.. 1000 yilda kullanmak icin cikarcam vs. Mutfak tezgahina koyup kaldirmamak en iyi cozum sanirim.. boylece herseyi onda yaparsin
Diger arkadasa sordumda.. kac litre iyi sence?Aynen öyle canım. Tezgahta olunca hiç üşenmiyorsun ve her şey daha kolay geliyor.
Tek önerim haznesi büyük olsun ve gücü çok düşük olmasın.
Markanın çok farkedeceğini düşünmüyorum.
4,8 lt olanı tercih ettim, benim ki 300 wattYorumlar farkli farkli watt hakkinda suan beni muallakta biraktinbuarada sence kac litrelik uygundur 5-6 kisilik aile icin? Gerci ne yaptigina bagli dimi? Mesela pogca yapinca 1-1,5 kilo un kullaniyorum ona gore su ve ya sut. Bazlama vs yapacaksam 1,5-2 kilo un kullaniyorum.
Cig kofteyide evde ucuzda yapar y’a sanirimYa ben diyorum ya ozellikle cig kofte icin aliyorum.. cocuklarda seviyor bende cok seviyorum ama elde yogur ez onu birsuru ishamur sorun degil aslinda benim icin ama yapmisken onuda yapsin
Kitchenaid zaten 1 numara.. ama biraz tuzlu o da.. yani bi tane olsun ufak tefek isimi yapsin derken cok fazla butce ayirmak istemiyorum acikcasi… ama az bucuk dikkat etmem gereken seyleri anladim sanirim4,8 lt olanı tercih ettim, benim ki 300 watt
Tabiki almışken yüksek wattlısı daha çok içinize sinecekse ona bakın
Kitchenaidlerin 300 watt olanı diğer makinaların 1000-1400 makinalarına bedel bu arada
600 luk filanda kofteyi yapar bencede canim ama almiske hepsini yapsin diye dusundumCig kofteyide evde ucuzda yapar y’a sanirim
Sonucta bulgurda ince
Bi arkadaşım kennwood almıştı, çok memnun oda. Ama model falan bilmiyomKitchenaid zaten 1 numara.. ama biraz tuzlu o da.. yani bi tane olsun ufak tefek isimi yapsin derken cok fazla butce ayirmak istemiyorum acikcasi… ama az bucuk dikkat etmem gereken seyleri anladim sanirim
Kitchenaid ve Smeg tabi ki çok kaliteli. Onlar ile hiçbir marka kıyaslanamaz diye düşünüyorum.4,8 lt olanı tercih ettim, benim ki 300 watt
Tabiki almışken yüksek wattlısı daha çok içinize sinecekse ona bakın
Kitchenaidlerin 300 watt olanı diğer makinaların 1000-1400 makinalarına bedel bu arada
Kalabalık aileler ve sık misafir ağırlayanlar için 4 litre üstü lazım Tontrim.Diger arkadasa sordumda.. kac litre iyi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?